Дигитален офис
Zoom, Skype, Meets и др.
Мобилен телефон
+359877400807
Административен e-mail
[email protected]

Уеб сайт визитка от A-Design Варна – Най-подходящият инструмент за Вашия офлайн бизнес.УЕБ САЙТ ВИЗИТКА


Какво представлява сайт визитка?

Притежанието на сайт визитка Ви прави разпознаваем в дигиталния свят. Към настоящят момент всеки човек използва интернет за да търси нужните му продукти или услуги. В този ред на мисли ако не присъствате в дигиталната среда се превръщате в неоткриваем за голяма таргет група.

Известен факт е, че човек се впечатлява от опаковката (независимо от съдържанието). Изхождайки от това за предпочитане е да притежавате малък, но добре изглеждащ и бърз сайт визитка, отколкото да нямате пристъствие в интернет. Всеки потребител вече посещава уеб сайта на търговеца, търсещ информация за услугите, продуктите или връзка с него. Едва след проверка на сайта, пристъпват към посещение на място, поръчват по телефон или през е-мейл. Ето защо с правилно създаден уеб сайт шансовете нови клиенти да се свържат с вас се увеличава драстично.

Ако искате повече клиенти, не се колебайте. Свържете се с нас. Ние сме готови да изготвим професионален информативен уеб сайт и да ви представим подобаващо пред голямата аудитория, наречена „онлайн потребители“. Ние знаем, как и го правим с професионализъм.


За какво е подходящ този инструмент

Уеб сайт визитка е най-рационалното решение за хората, които работят офлайн. Това е изключително подходящ инструмент ако нямате намерение да присъствате активно в онлайн пространството. Ако не смятате да се занимавате с e-mail (и), социални мрежи, онлайн запитвания и прочие, това е най-удачният избор за физически обекти. Резултатът от сайт визитка е пасивно онлайн присъствие. С други думи, потребителите могат да намерят информация за Вас без да ангажират времето Ви с онлайн кореспонденция. Този инструмент дава основна информация за бизнеса Ви. В него фигурира базово форматирана страница, където е описан Вашият бизнес и с какво се занимава той. Препоръчително е да бъдат споменати тип на продукти или услуги, които фирмата предлага. Началната страница служи главно да ориентира потребителя в сайта, като информацията е компактно презентирана и лесна за разбиране. Във всеки сайт от A-Design Варна фигурира и контактно меню, което има за цел да осигури основна информация за контакт, която включва телефонен номер, адрес и e-mail (по избор).

Всеки информационен уеб сайт представлява базова платформа с изключително ефективен дизайн. Поради липсата на функционалности всеки сайтъта се отличава с висока произоводителнст, лесен достъп и изключителна бързина. Липсата на скриптове, които да осигуряват функционалността на големите сайтове. Това изключително редуцира големината на сайта и изисква по-малко време за реакция на сървъра.


Характеристики и преимущества на информационен уеб сайт

Какво получавате за цената?

Безплатен домейн (по избор)

Изграждане на връзка ``Домейн-Хостинг``

Създаване на база данни за сайт визитка

Инсталиране на CMS платформа (WordPress)

Структуриране на уеб шаблон за сайт визитка

Прилагане на цветови схеми (в съответствие с бизнеса Ви)

Въвеждане на информационни текстове (предварително подадени)

Прилагане на изображения (стокови или авторски)

Конфигуриране на фирмена електронна поща

Преимущества

Лесна и интуитивна подредба на информацията

Голяма бързина на сайт визитка

Лесна навигация

Синтезирана информация

Бърза изработка

Ниска цена

Без нужда от поддръжка за сайт визитка


Колко ще ми струва

Всеки сайт визитка е строго индивидуален и има различни елементи. Ценообразуването е комплексно и в зависимост от изискванията цената може да струва малко повече от посочената долу. Ако нямате конретни изисквания и оставите професионализма в наши ръце, цена на информационен уеб сайт е посочената по-долу в таблицата.

One Page сайт

/

  • Връзка между домейн и хост
  • Създаване на база от данни
  • Инсталиране на Wordpress
  • Настройка на фирмен e-mail
  • Прилагане на темплейт
  • Въвеждане на съдържание