Дигитален офис
Zoom, Skype, Meets и др.
Мобилен телефон
+359877400807
Административен e-mail
[email protected]

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ


При изработка на сайт за бизнеса е нужен утвърден подход. Когато се заемем със създаване на уеб сайт, ние от A-Design Варна използваме отработен и доказан уеб дизайн. За изграждане на успешен уеб сайт използваме функционална структура, добре разграничени раздели, обособени в ясни менюта. Всеки сайт на A-Design Варна има основно преимущество от богата функционалност и ясно изложена информация. С наличното съдържание ние разпределяме всички страници в съответните направления. При изграждане на страници използваме качествени изображения, видими и приканващи бутони и коректни външни и вътрешни връзки (хиперлинкове). В съвкупност с модерен и грабващ слайдер и функционална търсачка, постигаме съвременен и адаптивен (responsive) дизайн.

Крайният продукт, който предлага A-Design Варна е изработка на сайт с богата функционалност и модерна визия. Ние правилно структурираме вашето уеб приложение, така, че когато потребителя намери сайта Ви в интернет да се ориентира лесно в него. Така само с 1 клик, той ще намери данни за контакти с Вас. Освен всичко изброено осъществяваме връзката между домейн и хостинг, така че щом приключим с Вашия проект той ще бъде масово достъпен. С други думи ще бъде достъпен от всяко мобилно устройство или уеб браузър и откриваемо в мрежата. Същевременно ще разполагате с лесен за поддръжка сайт, който има лесен достъп до всички файлове и административен панел.Виж цените за изработка на уеб сайт

Ако не ти се чете информация за сайтовете на A-Design….Какво е нужно след изработка на уеб сайт ?

Преди да Ви хвърлим в дебрите на уеб дизайна, ще Ви представим накратко процеса за изработка на сайт и ползата от него. Всеки човек се нуждае от интернет в даден момент. Дори и да не използвате лично интернет, има системи, които Ви обслужват благодарение на интернет. Мрежата е изградена от безброй връзки (затова е мрежа), които са обобщени в уеб сайт и стоят в интернет пространството. Това пространство е достъпно през хостинг, който разполага с уеб сървър разположен на физически устройства. Тези сайтове се достигат благодарение на IP адреси, маскирани като URL, след закупуването на даден домейн. Всичко изброено до тук е само основата върху, която може да поставите Вашия уеб сайт. В дълбочина, същността на всеки уебсайт представлява сложна комбинация от програмен код, бази данни, директории и програми, осигуряващи функционалността на даден сайт.

Хубавото, е че не се нуждаете от цялата тази информация за да отворите даден уеб браузър. В последствие да напишете в търсачката „магазин за електроника“ и да изберете първия линк, който Google Ви предложи. След като сте минали през изработка на сайт, може да се възползвате от възможностите на дигиталния маркетинг и да превърнете тази сила в бизнес. Тук се намесва екипа на A-Design Варна, като професионалисти в областта на дигиталния маркетинг и уеб дизайн. Ние сме способни да впрегнем Вашата бизнес идея и да я олицетворим в динамичен уеб сайт. В продължение да развием тази идея и да инвестираме всичките си познания в развитието й. Така ще превърнете Вашата идея в дигитален бизнес и независимо дали се нуждаете от малък представителен уеб сайт или динамичен интернет сайт, който евентуално да прерасне в онлайн магазин.

Нужда от изработка на сайт

Какво включва изработка на уеб сайт?

Какво включва изработка на сайт от A-Design Варна

Независимо от каква изработка на сайт се нуждаете, основата е една и съща. Първата стъпка е да изберете от какъв тип хостинг се нуждаете. Това означава, че е нужно да определите до колко е популярен вида на бизнеса Ви в държавата, в която живеете. Да прецените какъв тип дейност е изпълнява сайта Ви и какъв потенциал от привличане на клиенти има той. Ние от A-Design Варна сме насреща при нужда от консултация за използване на хостинг план и дори да Ви предложим наше решение за уеб поддръжка. Така ще сте убедени, че сте направили правилния избор и не сте предприели неразумна покупка. Вторият етап при изработка на сайт е изборът на домейн. Това на практика е изборът на име за сайта Ви и начина по който ще бъде достиган. Най-разпространеният тип домейн в България е „.bg„, но има много различни международни домейни като „.com“, „.net“, „.org“, „.eu“ и много други.

Преимуществото на международните домейни е основно цената и фактът, че не е нужна нотариална заверка при покупката. След като минете тези стъпки идва ред на изграждане на връзката между хостинг и домейн. Това се осъществява, чрез насочване на nameservers в настройките на домейна към ip адреса на хостинг профила. В последствие се „приютява“ насоченият домейн и се изгражда база данни, която да обслужва директорията. За да стигнете до последната фаза от изработка на сайт е нужно да се имплементира съответната CMS система и да се въведат данните в сайта.

Защо да използваме CMS система при изработка на сайт?

В началото всяка изработка на сайт се е свеждала до писане на HTML код, който да представлява даден елемент по структурата на сайта. Но както знаем технологиите се развиват и през 2003 WordPress прави пробив в системата, като пуска на пазара своята CMS платформа. Тази система (Content Management System) позволява администрирането на уеб сайт през обособен панел за редакция. На практика това позволява корекции по всеки уеб сайт без да е нужна намеса на програмист. Тя дава възможността за по-евтина поддръжка на уеб сайт и изключително бърза изработка на сайт. CMS системите първо са били използвани за създаването на блогове, но с времето се утвърдила като платформа за всичко. Потребителите започнали да я използват за изграждането на корпоративни сайтове и онлайн магазини.

Поради лесната си поддръжка и лесна администрация в момента WordPress е основа за едни от най-известните световни сайтове. Такива са New York Times, Walt Disney, BBC America, Bloomberg Professional, Официалният блог на Star Wars, Sony Music, MTV News и много други. Когато говорим за изработка на сайт от толкова утвърдили се имена в световния бизнес е ясно, че те ще изберат нещо надеждно и сигурно. Именно това е имиджът на световния лидер при CMS системите. В допълнение WooCommerce, която е разработка на WordPress e най-известната платформа за онлайн магазин известна на маркетолозите. Отличава се с богата функционалност и лесна поддръжка.

Защо да използваме CMS система при изработка на сайт

Изработка на сайт за мобилни устройства

изработка на сайт с адаптивен дизайн

От критична важност е Вашият сайт да се показва добре и да заережда бързо на мобилни устройства. Отварянето на интернет сайтове от мобилни устройства става все по-осезаемо. В модерното съвремие всеки използва телефона си за да достигне информация, която не знае. Помислете си, колко често сте обсъждали казус и сте се допитали до интернет за отговор. Най-логичното действие е да извадите най-близкото устройство и да пуснете заявка в търсачката. Буквално за броени секунди, Вие се сдобивате с информация, която преди това не сте знаели. Това предполага изключително голяма и нарастваща тенденция в използването на мобилни устройства. Най-често това достъпно устройство е Вашият мобилен телефон. За да достигне потенциалния клиент до Вашия уеб сайт освен качествена SEO оптимизация, трябва да предложите и условия за лесно ползване. Това означава, че Вашия сайт трябва да е лесно четим, да зарежда бързо и да е лесен за навигация.

Как постигаме изработка на сайт с responsive дизайн

При изработка на уеб сайт, ние от A-Design Варна използваме редица от подходи така, че да изградим успешно Вашия адаптивен сайт. Съобразяваме всичките визуални елементи, които се изобразяват на мобилното устройство и ги правим четими при всички екранни резолюции. Така независимо дали отваряте сайта от малък телефон, голям смартфон, таблет, лаптоп или голям десктоп монитор, сайта ще се показва адекватно. Цялата информация ще бъде достъпна, а навигацията лесна. Ние оптимизираме изображенията, така че да заемат малко пространство, което ускорява зареждането и помага при последваща оптимизация на сайт. Предвид, че повечето мобилни телефони използват мобилна връзка и зареждането на сайт е осезаемо по-бавно, минимизираме всички функционалности. Така постигаме висока скорост на зареждане и гарантираме лесната работа с мобилни устройства.

За тест на нашата работа използваме всички инструменти на Google, които показват колко добре е създадено оформлението с responsive дизайн. Тези инструменти показват, функционалности на програмно ниво, които могат да предизвикат забавяне при зареждането. В допълнение след анализа на мобилната версия от Google, той връща препоръки, които могат да бъдат направени за да се покаже по-добре. Тези препоръки биват съобразени за постигането на достъпна мобилна версия на Вашия сайт. Скоростта на мобилната версия се тества със световно утвърдените инструменти на Pingdom и се следват всички препоръки за ускоряване на мобилната версия.

Какво е нужно след изработка на уеб сайт?

Въпросът е риторичен. Ако хипотетично вече разполагате със сайт за продажби е редно да помислите, как да ги реализирате. На първо място трябва да се уверите, че Вашия сайт е защитен и с винаги актуална функционалност. Трябва да имате готовност винаги да възстановите Вашата информация и винаги да пазите резервно копие на Вашия web дизайн. Всичко изброено до тук се изразява в задължителната поддръжка на сайт. Представете си, ако срив в системата на Вашия хостинг оператор предизвика перманентно изтриване на данните Ви. Цялата информация и всички данни, които се намират на сайта Ви ще бъдат заличени. Същото може да бъде постигнато и посредством хакерски атаки. Пакетът за поддръжка на уеб сайт от A-Design Варна включва в себе си всички изброени елементи и още много.

След като сте убедени, че Вашият сайт разполага с нужната защита и сигурност е редно да помислите за продажбите. В пакетът на A-Design Варна ще намерите богат инструментариум за дигитален маркетинг, включващ в себе си СЕО оптимизация, мениджмънт на профили в социалните мрежи, дигитални рекламни кампании, реклама във facebook, реклама посредством уеб банери и много други. За да си подсигурите успеха е нужно постоянство и всеотдайност. Непрекъснатото обновяване на информацията за Вас и споделяне на мнението на Вашите клиенти е от критична Важност.

подджърка на уеб сайт след изработка на сайт от A-Design Варна

Необходимо време за изграждане на уеб сайт

Срок за изработка на сайт от A-Design Варна

В зависимост от сложността на проекта всяка изработка на уеб сайт отнема различно време. Създаване на сайт не включва единствено оформление на структурата. Процесът е обвързан с графичен дизайн и осъществяване на връзка между домейн и хостинг. При дизайн на сайт, който изпълнява функцията на уеб магазин, нужното време е повече от средното. Ако засегнем въпроса с изработка на онлайн магазин, който има голяма номенклатура, срокът за изработка се уточнява допълнително. При изработка на фирмен сайт в който се въвежда информация единствено за данни на фирмата и сфера на дейност, този срок е по-кратък. В зависимост от това, кой пакет изберете, времето за дизайн на сайт ще бъде различно.

В общия случай като срок за изработка на сайт (без въвеждане на продукти) е отреден 10 работни дни. Ако сте избрали пакета за уебсайт изработка включващ в себе си модул онлайн търговия, срокът се увеличава. Нужно е да се въвеждат продукти по предварително зададена номенклатура и този срок може да бъде удължен до неопределен. Въвеждането на 50 продукта съдържащи в себе си информация за Наименование, Артикулен номер, Снимка и Описание отнема 1 работен ден. В тази връзка в зависимост от броя на продуктите, които имате ще се определи Вашия срок за изработка на сайт.


Изработка на сайт цени

Когато се отнася до изработка на сайт цени много 🙂 . За да добиете представа за ясна цена за изработка на сайт, трябва да определите какъв бизнес ще представяте във Вашето онлайн приложение. Освен типа на бизнеса е нужно да се отчете и мащаба. Тъй като има огромна разлика във времето, което е нужно за изграждането на сайт визитка и изграждане на онлайн магазин, цената би следвало да е различна. В ценовите таблици по-долу ще намерите базовата цена за сайт, като тя може да бъде варираща спрямо Вашите изисквания и мащаба на проекта Ви. Ако се интересувате от някой от продуктите на A-Design Варна, пуснете Вашето запитване и ние ще Ви върнем ценова оферта.


One-Page Уеб сайт

 • Професионален дизайн
 • Динамична начална страница
 • Адаптивен (responsive) темплейт
 • Фирмен e-mail
 • Административен панел
 • Връзка със социални профили
 • Динамични подстраници
 • Интегриране на SEO модул
 • Инсталиране на E-Comerce система

700 лв.

900 лв.

Корпоративен Уеб сайт

 • Професионален дизайн
 • Динамична начална страница
 • Адаптивен (responsive) темплейт
 • Фирмен e-mail
 • Административен панел
 • Връзка със социални профили
 • Динамични подстраници
 • Интегриране на SEO модул
 • Инсталиране на E-Comerce система

900 лв.

1200 лв.

Онлайн магазин

 • Професионален дизайн
 • Динамична начална страница
 • Адаптивен (responsive) темплейт
 • Фирмен e-mail
 • Административен панел
 • Връзка със социални профили
 • Интегриране на SEO модул
 • Динамични подстраници
 • Инсталиране на E-Comerce система

1500 лв.

1900 лв.

ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЕ В ИЗБОРА СИ?

Свържете се с нас! Ние ще Ви ориентираме за подходящия за Вас продукт.С всеки план за уеб дизайн Вие получавате:


Създаване на база от данни

Настройка на Вашата уеб директория, правилното й структуриране и подреждане за последваща SEO оптимизация


Адаптивен дизайн

Адаптивен (responsive) дизайн Ви гарантира, че сайта Ви ще изглежда добре на всяко устройство от което се отваря.


Инсталация на динамичен темплейт

Може да сте сигурни, че изгледа на уеб сайта Ви ще бъде освен професионално изглеждащ, то и интуитивен.


Въвеждане на информация

Въвежждане на предоставената от Вас информация с желаната от Вас последователност.


Wordpress инсталация

За да функционира пълноценно Вашият сайт, получавате платформа съдържаща в себе си многообразни дизайни и административен панел.


Фирмена поща

Вие получавата настроена фирмена електронна поща с пощенска кутия в e-mail клиент или пренасочване на e-mail адрес към Вашата поща
  Име и Фамилия*

  Име на Вашия проект

  E-mail за връзка*

  Телефон за връзка*

  Опишете Вашият проект...


  Изберете желаната от Вас услуга*