Дигитален офис
Zoom, Skype, Meets и др.
Мобилен телефон
+359877400807
Административен e-mail
[email protected]

Уеб дизайн от A-Design ВарнаУСЛУГИ ЗА УЕБ ДИЗАЙН ВАРНА A-DESIGN

В търсенето на уеб дизайн Варна е място, където може да се намери голям набор от предложения. Ние от A-Design Варна разработваме нашия уеб дизайн в много аспекти. Влагаме пълните си познания в областта и ги инверстираме в успешни проекти. Професионализма с който подхождаме към програмните езици като HTML, CSS, JavaScript и PHP позволява изработката на ефективни и функционални продукти. Ние прилагаме пълният си арсенал за осъществянане на един web design проект. Така поемаме всички дейстостти от създаването на хостинг акаунт, през съдействието за избор на домейн до свързването на домейна с хостинга. Непосредствено след връзката, създаваме функционална база данни, използвайки SQL инструменти. Финално инсталираме на CMS система (най-често WordPress) и прилагаме функционален уеб темплейт. Всяка тема е съобразена с дейността на бизнеса. Сред конкуренцията при изграждане на уеб дизайн Варна може да се похвали с голямо изобилите.

Като основен приоритет на A-Design е високата ефективност на всеки уеб сайт, гарантирано от чистата структура при изграждаето му. Крайният продукт от всеки уеб дизайн е функционален и модерен сайт, осигуряващ безпроблемна работа и лесна поддръжка. Това го прави изключително подходящ за развиване на електронна търговия и е предпоставка за повече онлайн покупки. Благодарение на модерните си уеб банери, проектът се отличава и с добре оформена визия, полезна за прилагания дигитален маркетинг. Това спомага за по-ефективната SEO оптимизация и по-големият успех на бизнеса Ви.


ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Професионален дизайн на уеб сайт с различна по вид функционалност, за различни по размер фирми.

Виж още


СОЦИАЛНИ ПРОФИЛИ

Изготвяне на професионални профили в социалните мрежи и въввеждане на информационни данни в профила.

Виж още


РЕКЛАМНИ БАНЕРИ

Изготвяне на атрактивни рекламни кампании използвайки уникални авторски текстове и качествени уеб банери.

Виж още


E-MAIL РЕКЛАМА

Създаване на грабващи шаблони, които ще спечелят Вашите потенциални клиенти чрез e-mail маркетинг.

Виж ощеУеб дизайн от A-Design Варна

Всеки успешен уеб дизайн стои върху основите на добре изградена дигитална концепция. Понятието web design носи със себе си не просто разбирането за уеб сайт. A-Design Варна влага в разбирането на уеб дизайн комплексното значение на понятието. То включва в себе си освен изграждане на уеб сайт, всички съпътстващи дейности, които се изразяват в интернет пространството. В това число се включват дизайн на шаблон за e-mail реклама, изработка на HTML банери и слайдери за уеб сайт Уеб дизайн включва в понятието си и графичен уеб дизайн. Подобен дизайн е необходим при изработката на уеб банери за реклама в социалните мрежи или информационни сайтове. Съвкупността от всички изброени услуги формират понятието уеб дизайн. Ние от A-Design Варна вярваме, че успешното реализиране на всички аспекти при web design е в предварително подготвената и обмислена дигитална рамка. Това включва в себе си всички цветове, които ще бъдат използвани при уеб дизайн, формите с които ще се борави и основното настроение, което ще носи цялата визия. Еднородният уеб дизайн създава впечатление за постоянност, надеждност. Така цялостната концепция за уеб дизайн се превръща във Ваш „Дигитален паспорт„. Това позволява да сте лесно разпознаваеми и да печелите повече клиенти с времето.

Ползата от уеб дизайн

Времената в които живеем предполагат интензивно присъствие в онлайн измерението, респективно и уеб дизайн. Помислете, последният път, когато се нуждаехте от нещо какво направихте? Най-вероятно сте влезли в търсачката на Google и сте отправили конкретна заявка по ключови думи (Например „Ремонт на часовници София“). В резултатите са Ви се показали различни сайтове. Помислете какво Ви накара да изберете услугата на един от предложените резултати. Това е впечатлението, което е оставило у Вас техният web design. Това води до момента в който Вие сте влезли в сайта на дадена фирма. Останали сте с впечатление, че всичко изглежда изчистено, модерно и подредено. Установили сте. че лесно се ориентирате в сайта, той е бърз и одобен за работа. Това означава, че сте харесали техния web design. Цялостната концепция по представянето на фирмата в уеб пространството е проработила и Ви е спечелила като клиент. В момента в който Вие проявите интерес към дейността на фирмата Вие правите първата крачка към Вашата комуникация. Ако развием хипотетичната ситуация, Вие ще харесате тяхната фейсбук страница и ще се абонирате да получавате e-mail(и), когато получат атрактивен часовник (примерно). Така разработеният уеб дизайн продължава да работи в полза на фирмата.

Услугите, които предполагат  задълбочен уеб дизайн са „Изготвяне на e-mail шаблон„, „Изработка на уеб сайт„; „Дизайн на профил в социалните мрежи“ и „Рекламни уеб банери„. Подходът към всеки един от аспектите за уеб дизайн трябва да е еднотипен. Ние от A-Design Варна сме разработили модел, за унифициране на всичките дизайни. Така постигаме разпознаваем дизайн, който успява да привлича потребители.

Цена за уеб дизайн

Ние от A-Design Варна сме се погрижили да предоставим ясни ценови оферти за всички наши услуги. В конкретните страници включващи уеб дизайн ще откриете конкретна цена за уеб дизайн или комплексни решения включващи месечни планове. Също ще откриете еднократна цена за уеб дизайн при услугите, които позволяват това. Екипът на A-Design Варна е подготвил за Вас изключително добра ценова оферта за всяка услуга, като тази цена не е за сметка на качеството, а напротив. Ние вярваме, че всеки малък бизнес се нуждае от подадена ръка и ограниченият бюджет при по-малките фирми доста често се явява бариерата за реализация. Ако все пак имате запитване за комплексно използване на услугите на A-Design Варна, не се колебайте да отправите Вашето запитване. Ние сме готови да Ви изготвим персонална цена за уеб дизайн, така че да комбинирате повече от нашите услуги на по-ниска цена.


Защо да изнесете Вашия бизнес на Онлайн ниво 

Пътят към онлайн потребителите е еднопосочен. На първо място, Вие трябва да разполагате с динамичен и добре изглеждащ уеб сайт, който да информира потенциалните Ви клиенти за същността на Вашия бизнес. На второ място трябва да изглеждате представително в социалните мрежи и се нуждаете от професионален изглед на корпоративния Ви профил. На края, но не на последно място Ви е нужен добър набор от реклами, които ще накара потребителите да се свържат с Вас.


ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ ВАРНА


Адаптивен уеб дизайн

Ние във A-Design Варна създаваме атрактивни и функционални уеб сайтове, съобразени с най-новите стандарти за web design. Имаме дългогодишен опит в уеб дизайна, проектирането и изработка на уеб сайтове. Създаваме и развиваме печеливши онлайн магазини. Винаги се стремим да удовлетворим както клиентите си, така и хората, които посещават сайтовете и пазаруват онлайн. Всеки сайт на A-Design Варна разполага със следните преимущества:


  • Връзка между домейн и хост
  • Създаване на база от данни
  • Инсталиране на уеб платформа
  • Настройка на фирмен e-mail
  • Прилагане на темплейт
  • Въвеждане на съдържание


СОЦИАЛНИ ПРОФИЛИ ВАРНА


Интеграция на социални мрежи в маркетинга

Facebook профил

Семпла профилна снимка включваща фирменото лого и градиентен (съобразен с фирмената цветова схема) background.

Twitter профил

Втората по важност социална мрежа с ключово значение за фирмената идентичност в онлайн пространството.


Instagram профил

Не просто мрежа за публикуване на филтрирани снимки, а канал за достигане до потенциални клиенти чрез хубави рекламни послания.

Google+ профил

Ключов елемент при изготвянето на добре оптимизиран бизнес. Неразделна част от SEO услугите

ОНЛАЙН БАНЕРИ ВАРНА


Уеб дизайн

Рекламни банери за Facebook

Какво по-хубаво от послание към потребителите, които харесват Вашия бизнес и са Ви доверили по един лайк?

Рекламни банери за PPC

Методът „Pay Per Click“ е изпитано работещ, а ключът към конверсията е добре изглеждащо послание.


Рекламни банери за слайдове

Добрият уеб дизайн на Вашия уеб сайт лежи върху добре подбрати и структурирани послания.

Instagram (1:1) банери

Освен за филтрирани снимки, платформата на Instagram служи и за добре презентирани рекламни банери.