Дигитален офис
Zoom, Skype, Meets и др.
Мобилен телефон
+359877400807
Административен e-mail
[email protected]УЕБ САЙТОВЕ

Всички проекти за разработка на уеб сайт от A-Design


Всички проекти включващи разработка на уеб сайт

При всеки проект за разработка на уеб сайт прилагаме различен подход. Въпреки, че повечето ни партньори са от град Варна имаме няколко примера, които са изключително успешни и се намират извън града. В общия случай всяка разработка на уеб сайт преминава през няколко етапа. Дефиниране на име на домейн и тип хостинг.  След това се провежда кратък разговор за очакваните резултати с примери от съществуващи сайтове. Изготвя се проект включващ CMS платформа и допълнителна CSS настройка на изгледа (при нужда се настройват елементи по HTML кода на сайта). Накрая се изпраща тестов дизайн на работен домейн. При одобрение сайтът се премества (мигрира) върху вече избрания домейн. Портфолиото ни е богато с различни проекти, които включват фирмени сайтове, уеб визитки, онлайн магазини и сайтове с модули за резервация. Всичките сайтове са с модерен изглед, пълноценно съдържание и висока полезност.

Структурната цялост на уеб проектите е прецизно изградена, което спомага за ефективната последваща SEO оптимизация. Последващата поддръжка на проектите от A-Design е изключително опростена и лесно изпълнима. Посредством административен панел с удобен интерфейс, имате възможност лесно и ефективно да контролирате съдържанието във Вашия уеб сайт.

разработка на уеб сайт варна

Remstroy


Remstroy прилагат всичките си знания, натрупания опит и професионализъм при изпълнението на всеки проект. При изпълнението на техните проекти, те правят всичко (понякога за своя сметка), за да постигнат най-добрия резултат. Техните клиенти оценяват изцяло стремежа на служителите на РемСтрой към съвършенство и обръщат внимание на детайлите, поради което уверено ги препоръчват на своите приятели.


Mlivo 1937


Производители на качествено брашно за крайния потребител и прозиводството. Фирмата съчетава традициите от миналото и високата технология в производството на продуктите си, като използва утвърдени в мелничартстовто методи и каменна мелница. Същевременно се възползва от иновативните технологии и ги съчетава в страхотна симбиоза по време на производствения процес.

Посети сайта

Auto-Partner


Нашата платформа е специализирана в публикуване на обяви за продажба на автомобили, реклами, продажба на авточасти и аксесоари, посредничество. Auto-partner.bg е сайт за обяви в сферата на автомобилния бизнес както и продажбата на авточасти, аксесоари, посредничество за обслужване на Вашия автомобил и д-р.

Посети сайта

DMW-BG


DMW-BG е фирма ангажирана в изработката на висококачествени предпазни екипи за медицински специалисти и професионалисти. Дизайнът на облеклата е с регистрация за Промишлен дизайн на защитно облекло за ЕС и България. Разработен е съвместно с Паладиум ЕООД, които предлагат платове за медицински цели, и в унисон с нужните методи за обработка.

Посети сайта

Software Supreme


Software Supreme се занимава с предоставяне на софтуерни услуги по поръчка, изпълнение на проект по желание на клиента, както и консултации. Нашият опит в високопроизводителните изчисления и 3D графики може да ви помогне да направите вашия софтуер да работи по-бързо и по-гладко от всякога. Ние можем или да се консултираме с вас как да постигнете това, или можете да възложите вашите нужди директно на нас.

Посети сайта

BRS Fashion


Brs е български моден бранд, създаден през 2008 г. , с основен предмет и дейност- дизайн, производство и търговия с бутикови дамски облекла. Предлаганите от нас продукти са инспирирани от световните модни тенденции актуални за сезона. Концепцията ни е да поддържаме високо качество, акцент върху детайла, изчистени форми с конструктивни решения за всеки модел, изработен в лимитарани серии. Нашият креативен дизайнер е Ралица Иванова.

Посети сайта

BRS Records


BRSRECORDS е български музикален лейбъл, базиран в град Варна, започващ своята бизнес дейност през 2020 г. Любовта на създателите му към музиката гарантира висококачествени записи и събития, които ще ви спират дъха. Дейността на BRSRECORDS е насочена предимно към популяризиране и подкрепа на младите български артисти, както и към организиране на събития под логото на етикета.

Посети сайта

NovaMax


„Нова Трейд БГ“ ЕООД е компания специализирана в търговията на едро със строителни материали. Доставчици сме на над 30 борси и строителни хипермаркети в България. Много вероятно е да си купувате строителни материали от наши клиенти – фирми, на които ние сме доставчик. Нашата компания работи с повечето утвърдени на българския пазар производители от страната и чужбина: Дeвня Цимент АД / Heidelbergcement Group/, Izover, Mapei, Ceresit, Baumit, Sika и други. Ние можем да Ви доставим желания материал, в желаното от Вас време, на посочения от Вас обект.

Посети сайта

TC Logistics


Компанията TC Logistics (ТРАНС ЦИМЕНТ) е основана през 1995г. и извършва транспортни услуги в сферата нa специализирания международен и вътрешен сухопътен тежкотоварен транспорт с лиценз за превоз на товари, валиден за Европейски съюз. Фирмата предлага тази транспортна услуга, придържайки се към вашите специални изисквания за сигурност, както и към международно утвърдените транспортни регулации.

Посети сайта

Semov Build


Семов-Билд предоставя пълен набор от строителни услуги, от началото на проекта до неговото въвеждане в експлоатация. Строителството се осъществява по международни стандарти и Ви гарантира високото качество на ползваните материали, строителните дейности и довършителните работи, както и разумни цени.

Посети сайта

Green Agro 2020

Уеб сайт на GreenAgro2020

Green Agro 2020 е един от водещите производители и износители на основни етерични масла с най-високо качество, разположени в България. Ние имаме повече от 20 години опит и изградени традиции в отглеждането на растения, произвеждащи етерично масло, както и дестилация на масло. Нашите обширни плантации са разположени в центъра на Българската розова долина и Добруджанската плодородна долина, които са известни с уникалните си климатични условия, богата почва и благоприятните геоложки фактори.

Посети сайта

TeMax - Корпоративен

Уеб сай на Темакс България

Корпоративен сайт на верига хипермаркети TeMax. Веригата от DIY магазини под марката TeMax започва историята си с първия магазин, открит през 2007 г. в гр. Добрич. Търговия на дребно с потребителски и промишлени стоки спомага за бързото ни развитие. Днес имаме 13 собствени магазина в различни градове на територията на България. Разполагаме със собствени складове в Добрич (85 000 кв.м.) и още един в Търговище.

Посети сайта

Wedding Fairytale


Предстои Ви сватба, рожден ден, юбилей, кръщене на Вас или Вашите деца, моминско или ергенско парти, фирмено парти – всичко, което поискате е възможно да бъде организирано.
Нашата работа е да Ви улесним максимално с време, да свършим всичко вместо Вас, да имате своето спокойствие и време, да се впишем във Вашия бюджет и да Ви дадем най-добрите идеи и оферти. Доверявайки ни се, ни правите част от Вашия празник, всичко останало оставете на нас.


Uniqato

Визуализация на уеб сайта на Uniqato

Сайтът представлява онлайн магазин на бутик Uniqato. Фирмата разполага с бофата гама от продукти в различни категории. За бутика продуктите не са просто стока, те са начин да направят клиента уникален и неотразим , да го направят част от семейството на “UNIQATO”. Точно за това имат индивидуален подход към всеки клиент.

Посети сайта

Holiday Trip

Уеб сайт на Holiday Trip

Двуезичен сайт (Немски / Английски) на фирма позиционирана в Германия и заета в сферата на производството не металургични компоненти. Машинният парк се намира в други европейски страни (Източна Европа), затова имат дългогодишна традиция в качественото производство на метални елементи и конструкции.

Посети сайта

K&K Eisen


Двуезичен сайт (Немски / Английски) на фирма позиционирана в Германия и заета в сферата на производството не металургични компоненти. Машинният парк се намира в други европейски страни (Източна Европа), затова имат дългогодишна традиция в качественото производство на метални елементи и конструкции.


Blodeu

Визуализация на сайта на Blodeu

Онлайн магазин за продажба на подмладяващо олио, което се характеризира с висока ефективност и изпиитано качество. Blodeu е луксозно масло за лице, пълно с органични луксозни съставки от цял ​​свят. Това ще направи кожата да блести като диамант. Сайтът представлява OnePage проект, който с няколко бързи клика, може да се добави олиото и да се въведе информация за доставка.

Посети сайта

Home Express

Уеб сайт на Home Express

Home Express е българска компания, специализираща в управлението на имоти и преотдаването им чрез платформи като AirBnb, Expedia и Booking.

Основната ни цел е изграждането на мрежа от партньори за целогодишна или сезонна заетост от студенти, чуждестранни служители или клиенти, интересуващи се от наем на имот в рамките на един до седем месеца.

Посети сайта

Hope Vision


Hope Vision се занимава с видеозаснемане на фирмени събития, репортажи, корпоративни мероприятия, рекламни, семейни и сватбени филми.

В заснемането на всяко събитие влагаме цялото си сърце, професионализъм и знания, за да останат доволни Нашите клиенти.Във фирмата работят квалифицирани видеооператори с образование филмово и телевизионно операторство, режисура и филмов и телевизионен монтаж.

Посети сайта

Tevi Apartments


Tevi apartments разполагат с всичко необходимо за Вашата семейна почивка или за командировка във Варна. Те са стилно обзавездени, безупрично чисти и са отлична алтернатива на скъпите хотели.

Ако Вие сте от тези, които пътуват, сигурно понякога стигате и до Варна. Семейно или служебно, на екскурзия или в командировка, с приятели или с колеги, за една нощувка или за лятна почивка във Варна.

Посети сайта

Bonjur 2016

Визуализация на сайта на Bonjur2016

БОНЖУР 2016 е почистваща фирма, създадена през 2016 в гр. Варна. Фирмата оперира на територията на цяла област Варна. Дейността на фирмата е професионално почистване на домове, офиси, бизнес сгради, входове, пране на килими и мека мебел, почистване на прозорци, почистване на автомобили, почистване след ремонт и други, както еднократно, така и с абонамент.


IBBC Consult


Напредничева идея олицетворена във функционално уеб приложение. Това е най-рационалното обяснение, което можем да кажем за IBBC Consult. Компанията е ангажирана в сферата на строителството и в частност на изготвяне на предварителна оценка и анализ на даден обект. Благодарение на дейността на IBBC, клиентът може да спести в бъдещ план хиляди левове.

Независмият и безпричастен поглед на фирмата гарантира адекватната и точна оценка. Благодарение на компетентния екип на компанията, Вие може да сте сигурни в бъдещето на Вашия проект.INS7INCT


Онлайн магазинът на Ins7inct съчетава в себе си качествени стоки, актуална мода и страхотни цени. Благодарение на бързата доставка и правото на замяна успехът на бизнеса е на лице. Фирмата предлага разнообразие от модели на мъжка и дамска мода. Благодарение на солидните наличности потребителя спокойно може да избера правилния размер и да поръча в няколко бързи стъпки.

Успехът на проекта се крие в отношението към клиента и в частност пряката комуникация преди и след простъпване към покупка. Клиентите на Ins7inct могат да зарадват потенциалните потребители с богата колекция от действителни снимки.Tayfun


Сайтът на TAYFUN е пример за прекрасен уеб проект за фирма извън пределите на град Варна. Компанията предлага асортимент от продукти, които са прецизно изведени в каталог. Сайтът залага на изключително гладка комуникация и детайлно презентиране на артикули. Гладката комуникация е ключова за проекта, затова е изведена лесна контактна форма за всички въпроси, които могат да възникнат по време на сътрудничеството.

Продуктите в сайта са придружени с пълна информация за техническите характеристики и качествени графики. Освен това детайлното описание може да Ви даде идеи, за използването на всеки артикул.

Посети сайта

Бирария Пиво-Варна


Бирария Пиво Варна

Сайтът на бирария Пиво Варна предлага ред функционалности. В подстраниците ще намерите полезна информация относно живата бира, предлагана от заведението. Отделна страница на сайта предлага изглед на актуалното меню в бирарията. Менюто е презентирано поредством JavaScript, което позволява интуитивното му разглеждане.

Формата за резервация позволява лесно и бързо да запазите маса само с няколко клика. Резервациите са лесни за управление от административния панел и предлагат следене на заетостта, честотата на редовните клиенти и др

Посети сайта

Gyno-M

Уеб сайт на GYNO

Уеб проекта за GYNO е ясен пример, как един социален проект, може да бъде превърнат в успешен бизнес. Сайтът е съсредоточен върху проблемите при мъжете, които страдат от широко разпространено заболяване, което е малко познато. Той е съчетание от добре оптимизиран и бърз онлайн магазин и част с полезни статии, които са от безкрайна полза на хората.

Фирмата е ангажирана да следи винаги последните тенденции в лечение, прикриване и справяне с гинекомастия. Тя е единствен ексклузивен вносител на хранителна добавка Ginex Alpha, която е гарантиран метод за лечение на гинекомастия.

Посети сайта

TeMAX


С продуктова база от над 15 000 артикула, TeMax заема челната класация за най-мащабния проект на A-Design. Фирмата е със седалище Варна и има обекти в 13 града в цяла България. Сайтът на компанията е изключително богат на съдържание и съдържа в себе си разнообразна по вид информация.

Полезните статии в сайта, разкриват лесни за изпълнение проекти а в тях са описани с хипервръзки всичките инструменти и консумативи нужни за изпълнението им. Разработка на уеб сайт с такъв мащаб е сериозно начинание и за да се постигне резултата са вложени нужните ресурси.

Посети сайта

Cinema 16th

разработка на сайт за cinema 16

Cinema16 е малко частно кино, където се излъчват филми сред тесен кръг от хора. Киното е предназначено единствено и само за частни прожекции и за строго таргетирана група от хора. Сайтът също е достъпен през ограничен брой устройства, което подчертава конфеденциалността на прожекциите.

В проекта е вложен модул за запазване на място, но то е по-скоро с развлекателен характер. Действително продажби на билети не са налични, а достъпа до прожекциите е ограничен за външни лица.


ZooBux

Визуализация на уеб сайта на Zoobux

За разработка на уеб сайт за зоомагазин са нужни дълбоки познания в областта на зоологията, грижата за животните и основните принципи при отглеждане на домашни любимци. ZooBux е пример, как един физически обект може успешно да развие онлайн търговия на местно ниво. Благодарение на находчивостта и вниманието към детайла ZooBux предлага бърза доставка в рамките на град Варна.

Освен удобството, което предоставя фирмата, полезните статии, които могат да бъдат открити в сайта са ключови при отглеждането на домашни любимци. Магазинът се отличава с ключовата си локация в ж.к. Кайсиева градина и удобното си местоположение в основна пътна артерия на квартала.Надежда Видео

разработка на сайт за надежда видео

Вниманието към детайла при разработка на уеб сайт е ключово при уеб дизайна на Надежда Видео. Отново проект за фирма извън пределите на Варна, Надежда Видео. Динамичната начална страница на сайта разполага с модул показващ последните видеа на фирмата.

Специално изготвена галерия съхранява всички видеа в сайта а удобен плеър е винаги готов да Ви асистира при възпроизвеждане на клипове от сайта. Благодарение на модули, сайтът е свързан с дигитален профил на фирмата, служещи за комерсиализация на всички проекти. Интегрирането на Vimeo профил позволява улеснено управление на всички проекти, по които работи Надежда Видео.


TransPro Bulgaria


За разработка на уеб сайт са нужни две неща – добра идея и верен партньор. Trans Pro е транспортна фирма олицетворяваща добрата идея, изпълнена от правилната фирма. Проектът беше започнат като концепция за „сайт визитка„, но в последствие премина в „Корпоративен уеб сайт

Фирмата оперира в град Варна, но извършва курсове и извън пределите на града. Услугите, които предлага са транспорт на обемисти стоки, превоз на мебели при преместване и доставка на палетни пратки.

Посети сайта

Tenev Wines

разработка на сайт за tenev wine

От 2008 г. Tenev Wines са известни с широкото им портфолио от вина и спиртни напитки от цял свят! Те извършват световен износ на висококачествени вина от Нигерия, Ангола, Австралия, Нова Зеландия и Европа. И са горди с качеството на техните услуги, персонал и продукти. Ако се нуждаете от верен партньор във винарските услуги, не се колебайте – Tenev Wines е решението!

Обичаме вкуса на виното, обичаме очарователното разнообразие от вина по света и обичаме начина, по който виното обединява хората на трапезата. Вярваме, че вие и всички останали трябва да можете да се наслаждавате на виното – независимо от вашия опит или бюджет.


Bozukov Dent (В процес на разработка)

Визуализация на уеб сайта на Бозуков

Сайтът на д-р Христо Бозуков е все още в процес на разработка. Крайният резултат се очаква да представлява функционален сайт с детайлна информация относно работно време, услуги и полезни статии за денталната медицина.

Много хора изпитват ужас от мисълта, че трябва да посетят стоматологичния кабинет. В мислите им изплуват спомени от предишни болезнени срещи със зъболекар и в много случаи това ги кара да не търсят помощ, докато не ги заболи до степен, която не може да се търпи. За щастие днес акцентът в лечението е изцяло върху комфорта на пациента на стола. И макар това да не е валидно за всички зъболекари, те стават все повече, а Христо Бозуков Ви обещава най-внимателното отношение!


Еко Булстандарт

разработка на сайт за екобулстандарт

Сайтът на Еко Булстандарт е извън поддръжка по настоящем. Сайтът своевременно беше в експлоатация за кратък срок. Въпреки това историята му е богата и има добри позиции на онлайн пазара. Уеб проектът имаше за цел да представи компанията и дейността й. Като допълнителна функционалност беше добавена каталогизирана информация за продуктите на компанията.

Фирма заета с производството на био продукти. В асортимента на предприятието ще намерите разнообразие от продукти, като в тях се включват сокове, хляб, сладки и още много. Продуктите произведени от компанията са 100% чисти, без консерванти, оцветители и добавки. Това прави стоките им изключително здравословни.


VR Shop

разработка на сайт за VR Shop

Малък онлайн магазин с продуктова засягаща виртуалните технологии. Асортиментът от стоки, които предлага VR Shop е разнообразни очила за виртуална реалност, приспособими към всички съвременни устройства. Онлайн магазинът беше обвързан с физически обект, поради затварянето на физическия обект, поддръжката на уеб сайта респективно беше преустановена.

Новите технологии все повече навлизат в нашето ежедневие едно от нововъведенията на пазара за последните 4 години са очилата за „Виртуална реалност“ VR Shop беше концентрирана в продажбата на тези очила на изключително достъпна цена и разполагаше с богата гама с различни по клас и цена модели.


Go Delivery

разработка на сайт за go delivery

Към настоящ момент фирма Go Delivery преориентира своята дейност. Фирмата за доставка на хранителни и битови стоки от магазините преустанови тази си дейност и се ориентира към доставка на готова храна от заведенията. Проектът обаче остана един от най-успешните в историята на A-Design.

От Go Delivery бяха заложили на каталози с качествени картинки и детайлно описание. Основната дейност беше доставка на хранителни и битови стоки. Първи в България Go Delivery залага на качествено и бързо обслужване и беше насочена към максималното улеснение на съвременния потребител. Предназначена за заети хора или такива в неспособност да пазаруват, фирмата беше олицетворение на бъдещото в пазаруването.


Adapt Box

разработка на сайт за AdaptBox

Съчетание от онлайн магазин и прекрасен съветник при пътуването. Фирма AdaptBox е пример за разработка на уеб сайт с едновременно полезна и физическа полза. По време на дейността на сайта имахте възможността да закупите набор от адаптери и да получите полезна информация за използването им при пътуване.

Адаптерите представени в сайта бяха придружени с подробна информация и качествени изображения. Преходниците от европейски към американски стандарт, бяха насочени към пътешествениците, които им предстои да се отправят към необятната Америка. В сайта можеше да бъде намерена и много интересна информация относно електрическите системи.


Almadez

разработка на сайт за almadez

Almadez е първичния изглед на настоящия проект наречен A-Design. В началото проекта беше предназначен за малки стартиращи проекти, търсещи дигитално изражение на изключително достъпна цена. Към настоящ момент A-Design залага на усъвършенствани услуги с богато портфолио и изпитан професионализъм.

Проектът беше едно добро начало на една инициатива, която продължи в нещо много голямо и полезно. Добавените услуги като SEO оптимизация, водене на дигитални кампании (Ad Words, Analytics, Pixel и др.) са доказателство за непрекъснатото усъвършенстване на проекта. Към настоящия момент клиентите на A-Design могат да се насладят на по-голям професионализъм, а тенденциите в модерния и съвременен дизайн остават основен приоритет.