Дигитален офис
Zoom, Skype, Meets и др.
Мобилен телефон
+359877400807
Административен e-mail
[email protected]



ФИРМЕНИ ЛОГА

Всички проекти за разработка на фирмено лого от A-Design


Всички проекти включващи изработка на лого

При всеки проект за изработка на лого, A-Design влага пълния си потенциал на креативност и професионализъм. Варна е град с много фирми, които предлагат тази услуга, но разработката на лого е много повече от вид услуга. За успешна изработка на лого, ние слагаме визията на фирмата на първо място. В крайна сметка модерния изглед на компанията е първото нещо, което клиента забелязва. Външната реклама и онлайн маркетинга лежат на основите на бранда изграден от визията на графичния дизайнер. Рисуването на лого не е просто поредната графика във photoshop. Професионалното лого е съчетание от внимателно подбрани елементи като цветове, визуални елементи въздействащи шрифтове и мотивиращо послание.

Професионалния дизайн на лого лежи на основата от успешно съчетание на векторни елементи. Запомнящ се надпис, презентирани с уместно съчетани цветове. Фирменото лого е ключово за всеки тип външна реклама. Независимо дали става въпрос за визитки, флаери или светеща табела. Всяко векторно лого от своя страна служи и за представяне на фирмения уеб сайт. Спомага за определяне на цветовата схема на проекта, независимо дали се отнася за онлайн магазин или просто корпоративен уеб сайт.

изработка на лого

Проекти от A-Deisgn Варна













Tevi Apartments

Апартаменти за краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем. Имотите са локализирани в централната зона на гр. Варна и предлагат достъп до всички ключови акценти на града.


Varna Logistic

Транспортни услуги на територията на гр. Варна. Фирмата е ангажирана в транспорт и превоз на разнообразни товари и предлага коректност и качество.


Blodeu

Blodeu е бранд на полезен продукт за подмладяване на кожата. Продуктът е изготвен изцяло от органични продукти и постиженията му са доказани от стотици клиенти.


Marvik Build

Фирма с утвърдени традиции на пазара, която е заета в сферата на луксозното строителство и продажба на недвижимо имущество на територията на страната.


Мили Съседи

Частен домоуправител, за гр. София, който администрира множество споделени домакинства и обслужва интересите на всички обитатели.


Technical Trade

Работещи решения в сферата на техническите задания.


Home Express

Иновативна компания, която специализира в управлението на имоти, преотдаване чрез платформи като AirBnb, Expedia и Booking, както и използване на мрежа от партньори за запълване на извънсезонната заетост.


JV Auto

Фирма ангажирана в продажбата и препродажбата на части за най-разпространените модели на автомобили с марката Volvo


K und K Eisen

Немска фирма ангажирана в сферата на металургията и производството на елементи за технически задания. Компанията предлага и дистрибуция на производството си.


Електро енергетика

Символът на катедрата по „Електроенергетика“ към технически университет Варна. Катедрата предлага перспектива за образoвание на професионалисти в областта.


Filvik

Инвеститорска фирма, която оперира в сферата на недвижимуто имущество. Предлага богат набор от недвижима собственост на територията на страната.


Holiday Trip Agency

Агенция за пътувания и екскурзии, която предлага достъпни пътешествия на още по-достъпни цени. Пътувания по цял свят и много незабравими спомени.


Болярци

Фирма оринтирана в производството на млечни продукти на територията на град Варна и региона. Компанията предлага дистрибуция и спедиторски услуги за всичките си продукти.


Charlie's Muffins

Апетитни лакомства за домашни любимци, които са подбрани с дълги проучвания във вкусовете на най-добрият приятел на човека.


Combo Sport

Утвърдена фирма в продажбата на спортна екипировка в гр. Варна. Компанията предлага разнообразни спортни стоки и е с достъпна локация.


ORION

Осветителни крушки, разпространени из големите вериги хипермаркети. ORION е съчетание от идеята за едно от най-разпознаваемите съзвездия, съчетано с модерната визия и елементи.


Merkato

Проект за събиране на общи интереси в бизнес средите. Merkato помага на бизнес единици да съчетаят идеите си и да започнат да работят по съвместни проекти.


LEDON

Марка LED крушки, широко разпространени на българския пазар. Изключително енергийно ефективни и издръжливи продукти с модерна визия и качествена изработка.


CORECOM

Магазин за носима електроника. В сайта фигурира голям асортимент от продукти, които улесняват ежедневието. Смарт часовници, умни гривни и смарт слушалки ще впечатлят всеки посетител.


Color Plus

Цветни латексни бои Color Plus предоставят перфектното съотношение между цена и качество. Добрата покривност, лесно нанасяне и наситените цветове са приоритет на всички бои от Color Plus


FOX STORE

Online магазин, който предлага разнообразие от часовници на достъпна цена. Голям асортимент от модели за мъже и за жени. Различни по материал на изработка и изпълнение.


Tenev Wines

От 2008 г. Tenev Wines са известни с широкото си портфолио от вина и спиртни напитки от цял свят! Фирмата извършва световен износ на висококачествени вина от Нигерия, Ангола и други.


Trans Pro

Транспортна фирма, оперираша на територията на гр. Варна и региона. В услугите на Transpro се включват обемисти товари, палетни пратки, превоз на мебели и фирмено оборудване.


VR Shop

Магазин за аксесоари свързани с виртуална реалност. Разнообразие от различни модели на VR очила от всеки ценови клас и различни контролери, за максимално изживяване във виртуалната реалност


Надежда видео

Надежда видео е фирма заета в областта на видеозаснемането. Професионален екип превръщат вашите кадри в незабравим филм.


Zoo Bux

ZooBux е зоомагазин, разположен в ж.к. Кайсиева градина. Той предлага качествена и прясна храна за Вашите домашни любимци.


Odesos

Odesos са марка смесители, продавани в големите вериги строителни хипермаркети. Продуктите предлагат високо качество на достъпна цена.


PresS

Кафенето Press е разположено в лоби бара на хотел Golden Tulip. Уникалната обстановка, съчетана с вкусно кафе е ключът към успеха.


Titan Technic

Серия електроуреди, предлагани в дадени българси вериги хипермаркети. Иновативни технологии, съчетани с модерен и изчистен дизайн.


Еко Булсатндарт

Фирмата е разположена в гр. Генерал  Тошево и е заета в областта на прозиводство на 100% чисти продукти, без консерванти и заместители.


Botanica

Botnica са сокове, отличаващи се с чистите си свойства. 100% натурални без консерванти и оцветители, произведени в република България.


MoiZoo

Онлайн магазин за храна за домашни любимци. Магазинът се отличава с бърза и редовна доставка, както и с абонаментните си планове.


Ins7inct

Стилен онлайн магазин, съчетаващ в себе си стил, качество и достъпна цена. Много модни изкушения съчетани с богата функционалност.


AdaptBox

Фирма за продажба на преходници касаещи различни стандарти. Независимо дали се нуждаете от преходник US към EU или универсален.


Go Delivery

Спедиторска фирма ангажирана в сферата на бързите доставки. Дейността се изразява в доставка на хранителни и битови стоки до дома или офиса.


A-Design

Проект, съчетаващ в себе си концепцията на сплотеност между различни специалисти в областта на Графичния, уеб дизайна и дигитален маркетинг.