Дигитален офис
Zoom, Skype, Meets и др.
Мобилен телефон
+359877400807
Административен e-mail
[email protected]

Проекти за ФИРМЕНИ ЛОГА

Лого на Spark


Лого на Vendy Plus

Лого на Mlivo 1937

Лого на Auto Partner

Лого на Semov Build

Лого на ENSO Sushi

Лого на SunDental Clinic

Лого на Preve Laboratories

Лого на Varna Brokers

Лого на аптека рескю

Tevi Apartments

Апартаменти за краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем. Имотите са локализирани в централната зона на гр. Варна и предлагат достъп до всички ключови акценти на града.


Varna Logistic

Транспортни услуги на територията на гр. Варна. Фирмата е ангажирана в транспорт и превоз на разнообразни товари и предлага коректност и качество.


Blodeu

Blodeu е бранд на полезен продукт за подмладяване на кожата. Продуктът е изготвен изцяло от органични продукти и постиженията му са доказани от стотици клиенти.


Marvik Build

Фирма с утвърдени традиции на пазара, която е заета в сферата на луксозното строителство и продажба на недвижимо имущество на територията на страната.


Мили Съседи

Частен домоуправител, за гр. София, който администрира множество споделени домакинства и обслужва интересите на всички обитатели.


Technical Trade

Работещи решения в сферата на техническите задания.


Home Express

Иновативна компания, която специализира в управлението на имоти, преотдаване чрез платформи като AirBnb, Expedia и Booking, както и използване на мрежа от партньори за запълване на извънсезонната заетост.


JV Auto

Фирма ангажирана в продажбата и препродажбата на части за най-разпространените модели на автомобили с марката Volvo


K und K Eisen

Немска фирма ангажирана в сферата на металургията и производството на елементи за технически задания. Компанията предлага и дистрибуция на производството си.


Електро енергетика

Символът на катедрата по „Електроенергетика“ към технически университет Варна. Катедрата предлага перспектива за образoвание на професионалисти в областта.


Filvik

Инвеститорска фирма, която оперира в сферата на недвижимуто имущество. Предлага богат набор от недвижима собственост на територията на страната.


Holiday Trip Agency

Агенция за пътувания и екскурзии, която предлага достъпни пътешествия на още по-достъпни цени. Пътувания по цял свят и много незабравими спомени.


Болярци

Фирма оринтирана в производството на млечни продукти на територията на град Варна и региона. Компанията предлага дистрибуция и спедиторски услуги за всичките си продукти.


Charlie's Muffins

Апетитни лакомства за домашни любимци, които са подбрани с дълги проучвания във вкусовете на най-добрият приятел на човека.


Combo Sport

Утвърдена фирма в продажбата на спортна екипировка в гр. Варна. Компанията предлага разнообразни спортни стоки и е с достъпна локация.


ORION

Осветителни крушки, разпространени из големите вериги хипермаркети. ORION е съчетание от идеята за едно от най-разпознаваемите съзвездия, съчетано с модерната визия и елементи.


Merkato

Проект за събиране на общи интереси в бизнес средите. Merkato помага на бизнес единици да съчетаят идеите си и да започнат да работят по съвместни проекти.


LEDON

Марка LED крушки, широко разпространени на българския пазар. Изключително енергийно ефективни и издръжливи продукти с модерна визия и качествена изработка.


CORECOM

Магазин за носима електроника. В сайта фигурира голям асортимент от продукти, които улесняват ежедневието. Смарт часовници, умни гривни и смарт слушалки ще впечатлят всеки посетител.


Color Plus

Цветни латексни бои Color Plus предоставят перфектното съотношение между цена и качество. Добрата покривност, лесно нанасяне и наситените цветове са приоритет на всички бои от Color Plus


FOX STORE

Online магазин, който предлага разнообразие от часовници на достъпна цена. Голям асортимент от модели за мъже и за жени. Различни по материал на изработка и изпълнение.


Tenev Wines

От 2008 г. Tenev Wines са известни с широкото си портфолио от вина и спиртни напитки от цял свят! Фирмата извършва световен износ на висококачествени вина от Нигерия, Ангола и други.


Trans Pro

Транспортна фирма, оперираша на територията на гр. Варна и региона. В услугите на Transpro се включват обемисти товари, палетни пратки, превоз на мебели и фирмено оборудване.


VR Shop

Магазин за аксесоари свързани с виртуална реалност. Разнообразие от различни модели на VR очила от всеки ценови клас и различни контролери, за максимално изживяване във виртуалната реалност


Надежда видео

Надежда видео е фирма заета в областта на видеозаснемането. Професионален екип превръщат вашите кадри в незабравим филм.


Zoo Bux

ZooBux е зоомагазин, разположен в ж.к. Кайсиева градина. Той предлага качествена и прясна храна за Вашите домашни любимци.


Odesos

Odesos са марка смесители, продавани в големите вериги строителни хипермаркети. Продуктите предлагат високо качество на достъпна цена.


PresS

Кафенето Press е разположено в лоби бара на хотел Golden Tulip. Уникалната обстановка, съчетана с вкусно кафе е ключът към успеха.


Titan Technic

Серия електроуреди, предлагани в дадени българси вериги хипермаркети. Иновативни технологии, съчетани с модерен и изчистен дизайн.


Еко Булсатндарт

Фирмата е разположена в гр. Генерал  Тошево и е заета в областта на прозиводство на 100% чисти продукти, без консерванти и заместители.


Botanica

Botnica са сокове, отличаващи се с чистите си свойства. 100% натурални без консерванти и оцветители, произведени в република България.


MoiZoo

Онлайн магазин за храна за домашни любимци. Магазинът се отличава с бърза и редовна доставка, както и с абонаментните си планове.


Ins7inct

Стилен онлайн магазин, съчетаващ в себе си стил, качество и достъпна цена. Много модни изкушения съчетани с богата функционалност.


AdaptBox

Фирма за продажба на преходници касаещи различни стандарти. Независимо дали се нуждаете от преходник US към EU или универсален.


Go Delivery

Спедиторска фирма ангажирана в сферата на бързите доставки. Дейността се изразява в доставка на хранителни и битови стоки до дома или офиса.


A-Design

Проект, съчетаващ в себе си концепцията на сплотеност между различни специалисти в областта на Графичния, уеб дизайна и дигитален маркетинг.