Дигитален офис
Zoom, Skype, Meets и др.
Мобилен телефон
+359877400807
Административен e-mail
[email protected]

Дизайн на лого


Дизайн на лого от A-Design Варна

Всеки дизайн на лого от A-Design Варна е едно ново приключение за нас. Казваме приключение, защото винаги то е свързано с позитивни емоции и хубави спомени. Точно това настроение носи всяко наше лого. Успешната визия на една фирма се крие зад нейната корпоративна идентичност. Тя от своя страна започва с качествен дизайн на лого. Ясно е, че всеки, дори човек, който не е графичен дизайнер, може да се захване и да си направи лого. Това което много хора не съобразяват обаче е, че логата са дългосрочен фирмен ресурс и трябва да се подхожда с внимание към тях. Всяка добра корпоративна визия е захранвана от стабилно, умело подбрано и интерактивно лого. Всеки фирмен знак от своя страна е изграден от добре подбрани и съчетани визуални елементи, които пасват най-добре на фирмената идентичност. За добра изработка на лого не е достатъчно просто да потърсите рекламна агенция. Тук факторът цена също не бива да е водещ. Нужно е да намерите правилния дизайнер, да се запознаете с преходните му проекти и да се уверите, че той вижда идеите ви. За добро създаване на лого се изисква опит. Опит, с който ние от A-Design Варна можем да се похвалим и да докажем.Нямаш време да четеш?

Виж направо цените…

Какво включва дизайн на лого?

Дизайнът на лого е логичен етап в изграждането на Вашия корпоративен бранд. Правилният маркетинг изисква наличието на добре презентирано и индивидуализирано лого. Асоциацията на бизнеса Ви с корпоративното лого е основната причина да заложите на доверен партньор за дизайна му. Знайте, че Вашето лого е първото нещо, за което много клиенти ще се сетят щом чуят името на вашия бизнес. Затова е съществено важно логото да бъде лесно разпознаваемо за вашите настоящи и потенциални клиенти. Всеки лого дизайн служи за идентификация и утвърждаване на фирмата в съответната област. Вашето  лого популяризира дейността Ви, създава първото впечатление във Вашите клиенти и печели доверието им.

Цена за дизайн на лого

Ценообразуването е сложен фактор при дизайн на лого. Всеки проект е уникален и изисква различен подход и ресурси. Това означава, че за всеки проект би следвало да предложим различна цена. За да бъдем максимално обективни и да улесним Вашето решение сме изготвили комплексна ценова оферта, която се свежда до три опции. В зависимост от това, колко се доверявате на нашия професионализъм, за изработка на лого сме Ви предложили варианти с различна цена в зависимост от Вашите нужди.

Първи вариант

Първи вариант е изработка на един уникален дизайн, който е придружен с висока резолюция и е подходящ за използване в уеб пространството. Той може да се приложи в най-различни форми. Приложим е към всеки уеб сайт. Страхотен е за дизайн на корпоративен профил (Facebook, Instagram или друга социална мрежа). Онлайн рекламни банери също са съвместими с този формат на логото. Той е подходящ за фирми, които не смятат да излизат в света на външната реклама. Такива типове бизнеси са онлайн магазин, онлайн консултации, кол центрове и други. Опцията е с най-ниска заложена цена и това я прави подходяща за проекти с ограничен бюджет.

Втори вариант

Последният вариант е подходящ ако сте решили да залагате на външна реклама. Крайният вариант на лого ще бъде във векторен формат. Това означава, че ще бъде приложимо при изработка на всякакъв вид печатни материали като визитки, флаери и плакати. Векторният формат на логото също предлага възможността, то да бъде изобразено върху големи билборди, трансперанти и всякакъв друг вид материали за външна реклама.

Трети Вариант

Втори вариант е предназначен за същата аудитория потребители, но ви обещаваме много по-голяма гъвкавост. За целта ние от A-Design Варна ще изготвим 3 варианта. Вие ще изберете този, който най-много Ви допада , а ние ще започнем работа по него. След извършването на необходимите корекции ще разполагате с професионално лого на фирма, съобразено изцяло с Вашата дейност и Вашето виждане.

дизайн на лого
Срок за дизайн на лого от A-Design Варна

Срок за дизайн на лого

Всеки проект за лого дизайн, поет от A-Design Варна е със срок от 3 работни дни. В тези дни, ние ще направим проучване на Вашият бизнес и ще съобразим цветовите схеми, утвърдили се в сферата на Вашата дейност. С програми като Palleton ще изберем най-подходящата цветова схема и ще вложим цветовите решения в изпълнението на Вашия проект. Посредством софтуер като Photoshop или Illustrator ще изготвим композиция от визуални елементи с вложен символ изобразяващ Вашата дейност. Този символ ще бъде цветово съчетан с определен надпис и други визуални елементи. Посредством няколко довършителни щрихи ще оформим завършения дизайн на лого, което сме ви обещали.

Какво да очаквате от A-Design Варна

Няма универсална програма за правене на лого. Добрият лого дизайн е придружен единствено с опит. Ние от A-Design Варна залагаме на стриктно подбрани шрифтове за лого. Професионализмът обаче идва, когато нашият графичен дизайнер може да съобрази цветовата схема на Вашия бизнес (изхождайки от общоприетите норми за цветово усещане на бизнесите). Това е изключително важен аспект от процесите при дизайн на лого. След като се определи оптималната цветова схема е нужно да се избере символ. Този символ трябва най-пълно да описва дейността на фирмата. Трябва да съчетава усещането, излъчването и да изразява корпоративната идентичност на фирмата. Ние в A-Design Варна разполагаме с изключително богат каталог от символи, които биха се вписали в тематиката на всяка фирма. След подбора на правилната цветова схема и символът (фигурата), която най-добре описва дейността Ви следва да се ориентираме към шрифтът. Независимо дали желаете името на фирмата Ви да бъде изписано на кирилица или с латински букви.  A-Design Варна разполага с база от 254 кирилизирани шрифта и хиляди с латински букви. Това ще гарантира, че чувството и настроението което искате Вашата визия да излъчва ще бъде предадено на клиента.

Обобщение на изложеното до тук

Логото е изключително важен способ за представяне на Вашата фирма. То стои в основите на Вашата корпоративна идентичност. Всички рекламни материали и дигитални елементи лежат на основата изградена от логото. То внася основната цветова схема във Вашата фирма и начина по който тя да бъде представяна. Това придава тази съществена важност, този аспект от оформянето на външния облик на фирмата да бъде изпълнен от опитен и образован графичен дизайнер. Факторът цена не бива да бъде определящ при избора и винаги повечето опции са предпоставка за по-добър краен резултат. Финалната версия на всяко лого от A-Design Варна представлява абсолютно уникално изражение на идентичността на компанията. Съчетанието на всички елементи от фигурите до шрифта и връзката им посредством цветовата схема предава нужното усещане на Вашите клиенти. Това изгражда дълготрайни взаимоотношения и просперитет на всяка фирма.


Цени за дизайн на лого

Цена за дизайн на лого е относително понятие, което в повечето случаи зависи от клиента. Сумата е на база изчисление включващо фактори като, къде ще се използва това лого, колко варианта на дизайни ще се изготвят и комплексността на проекта. Плановете изложени по-долу дават рамка на най-честите проекти, които правим. Ако искате да разберете цената за дизайн на лого, не се колебайте и ни пишете или ни се обадете. Ние ще изготвим оферта в най-кратки срокове!

Векторизираното лого означава, че то може да бъде използвано за големи печатни материали, като билборди, плакати и всякакъв друг вид външна реклама. При запитване, ние от A-Design може да изготвим специална цена за дизайн на лого. Ако планирате да комбинирате изработката на лого с друга услуга от нашата квалификация, не се колебайте да се свържете с нас.

Планове


Базов

 • Изработка на 1 визия
 • Качествен дизайн
 • Висока резолюция
 • Корекции по дизайна
 • Векторизиране


Основен

 • Изработка на 3 визии
 • Качествен дизайн
 • Висока резолюция
 • Корекции по дизайна
 • Векторизиране


Онлайн

 • Изработка на 3 визии
 • Качествен дизайн
 • Висока резолюция
 • Корекции по дизайна
 • Векторизиране

Как да заявя изработка на лого?

Изберете план

Изберете един от трите ни плана за дизайн на лого като натиснете бутона "Поискай оферта" под съответния план.

Попълнете въпросника

След като изберете плана си ще бъдете препратени към специалния ни въпросник, моля попълнете го!

Ние ще Ви върнем оферта

След получване на запитването Ви, ще изготвим оферта и ще Ви я изпратим в най-кратки срокове

Авансово плащане

Нужно е да преведете 50% от сумата по една от обявените ни сметки в сайта, за да предадем проекта към дизайнера ни.

За да направите Вашата заявка за дизайн на лого трябва да изберете планът, който Ви е нужен. Това до голяма степен зависи от какво имате нужда. Ако смятате да използвате логото си в печатни материали (плакати, флаери, визитки, билборди и други) Ви е нужен „Основен“ план, който включва векторизиране. Ако имате намерение да използвате логото си единствено за Вашия уеб сайт, Ви е достатъчен „Онлайн“ план. В него ще Ви предложим отново 3 визии, но без опцията за векторизиране. Ако искате просто да опресните визията на Вашия уеб сайт с нещо малко по-ново и раздвижено, може да модернизирираме Вашето лого, като направим аналогично, но по-съвременно.

След като изберете Вашия план, трябва да попълните нашия „Въпросникза дизайн на лого, където трябва да попълните информацията, която ни е нужна, за да започнем работата по вашия проект. Въпросите са синтезирани и имат отношение по това към каква аудитория е насочена фирмата Ви, в какви рекламни материали ще се използва логото и други.

За да придвижим проекта към наш дизайнер е нужно да направите авансово плащане в размер на 50% от стойността на Вашата поръчка. В страницата ни с „Методи за плащане към A-Design„, може да откриете всички възможни начини да заплатите за услугите. Използваме методите за банков превод, Revolut и PayPal .