Дигитален офис
Zoom, Skype, Meets и др.
Мобилен телефон
+359877400807
Административен e-mail
[email protected]

Дизайн на визитна картичка от A-Design Варна. Изпитано качество на достъпна цена.Дизайн на визитна картичка


Дизайн на визитна картичка от A-Design

Когато става въпрос за дизайн на визитна картичка, A-Design Варна залага на уникалността. Всяка рекламна агенция може да Ви предложи общ шаблонен дизайн за визитна карта с различна хартия (картон) или размер. Когато обаче искате да се разграничите от всички визитни картички, които се предлагат в бизнес средите, трябва да заложите на визитна картичка, която най-добре се вписва с дейността на Вашата фирма. Освен това е добре да ангажирате графичен дизайнер, който да подходи индивидуално към Вашата марка.  Ние от A-Design Варна, можем да Ви предложим решение, което съчетава професионализъм и достъпна цена. Разработената от нас методика за типография на визитка ще Ви осигури дизайн, който съчетава пълнотата на данните и подреденост на информация. Ние извеждаме вашето фирмено лого и основна информация за фирмата с дискретно въздействие. Така Вашият бранд ще бъде запечатан на подсъзнателно ниво при всеки приел картичката.НЕ ТИ СЕ ЧЕТЕ? ВИЖ ЦЕНИТЕ ЗА ДИЗАЙН НА ВИЗИТКА!

Пропусни текста и отиди направо при ценовите оферти. Избери вариантът, който най-добре ти приляга.


Kак правим дизайн на визитна картичка

Ние следваме методика на въздействие и потребителска манипулация, като съчетаваме техники на подсъзнателно запечатване на образи. Всеки елемент по дизайна на вашата бизнес карта е съобразен с основни концепции на графичното влияние. Всяка визитка има индивидуален дизайн и използва уникална цветова схема, зависеща основно от Вашия бизнес. Ние използваме инструменти като Palleton, които извеждат най-добрите цветови комбинации. Използваните цветни шаблони са винаги съобразени с Вашата корпоративна идентичност и съчетани с цялостната визия на фирмата Ви.

На база на задълбочени проучвания сме достигнали до резултати, които показват най-добре приеманите съчетания на форми в даден графичен дизайн. Освен това използваме шрифтове, които са с доказани резултати за позитивно човешко възприятие. Цветовете използвани в нашите дизайни са меки и ненатрапчиви, но същевременно отличаващи се и добре съчетани. Следваме методология за процентното съдържание на текст върху визитката и спазваме строго, неписани правила за дизайн на визитна картичка. Така на всяка цена ще получите стойностен продукт с изпитано качество.


Дизайн на визитна картичка

Инструменти за дизайн на визитна картичка

Опитът е от ключово значение

За щастие богатият ни опит е позволил и позволява да получаваме обратна връзка от  нашата дейност. Благодарение на това ние сме достигнали до същината на изразната семантика в малка по обем информация. Успели сме да овладеем важността на всеки детайл по Вашата визитка и знаем до каква степен да наблегнем на определен елемент. Така подсъзнателното въздействие няма да е на цена по-висока от натрапчивостта.

Накрая, но не на последно място е качеството. За него използваме специализиран софтуер включващ Adobe Photoshop, Corel Draw, Adobe Illustrator и други, работещи с изображения и елементи с висока резолюция. Тъй като всяка визитка изглежда добре на екран, ние гарантираме същото качество и при печат. Използвайки векторни графики и форми и правилно експортиране на файловите формати гарантираме за безупречното качество на визитката. Важно е да се отбележи, че оформлението за предпечат, използвайки цветова схема CMYK (Cyan, Magenta, Yellow, Key) и правилното оформление на отстъпите при печат са от съществено значение.

Еволюцията на бизнес картите

Размяната на визитки между двама души се среща още от зараждането на самия бизнес. В началото визитката е била малко бяло картонче с напечатана информация за фирмата от едната й страна. Като действието с размяна на визитки (точно както в миналото) и в настоящето е ясен сигнал за контакт между двете страни и запознаване с дейността на отсрещната страна. В модерната технологична ера, много хора използват така наречените дигитални визитки, които присъстват в подписа на всеки фирмен e-mail.

В началото на бизнеса, информацията върху бялото картонче се е свеждала до Име и позиция на лицето, наименование на търговската марка, адрес и телефон. В модерното съвремие се добавят и елементи като  факс, фирмен имейл, QR КОД, уеб сайт и контакти в социални профили като Facebook, Linkedin и Twitter, като тези данни се съчетани с обща добре оформена визия и допълващи графични елементи. И до ден днешен добрата визитка означава внимание към детайлите и е показателна за това, колко хората държат на себе си и бизнеса си.

Препратка към бъдещето

С развитието на технологиите модерните визитни картички стават все по-дигитализирани. Съвременните смартфони имат опции за изготвяне на дигитална визитка, която позволява да бъде изпращана посредством безжични технологии като NFC, Bluetooth, RFID  и други. Такива платформи например са Bump . Продължавайки със същите темпове се очаква през следващите 20 години, технологията да заеме над 50% от обмена на контактна информация.


Дизайн на визитна картичка от A-Design Варна

Визитната картичка като краен продукт

Важно е да знаете, че ние от A-Design Варна сме се специализирали в дизайн на визитна картичка и нашата цена включва единствено визуалното оформление. За щастие можем да Ви дадем доста напътствия и за печата им. Подготвили сме Ви няколко бързи съвета, касаещи материалите, размерите, цветността и други.

Границата между хартия за визитки и картон за визитки е много тънка (буквално). Счита се че оптималният картон за изработка на визитки е 300 грама. Границите на оптимума може да варира от 250 до 350 грама и е препоръчително да е в тези граници. Не бихте искали да се представите с визитка принтирана върху „лист хартия“. Същевременно няма да е професионално ако подадете парче „шперплат“ с Вашите инициали към Ваш потенциален клиент или партньор.

Пъстротата е успех

Друг важен момент е Вашата визитка да е пълноцветна в гръб и лице. Предлагат се варианти за печат на бизнес карти с различна оцветеност. 4+0  е отнася за пълноцветни визитки с щампа единствено на лицето.  4+4 е най-разпространеният и ефективен метод за дизайн на визитна картичка. При този печат разполагате с пълноцветни гръб и лице и е подходящ за качествени дизайни и въздействащи мотиви. 1+0 както споменахме по-горе са визитките, които са останали в историята, но все пак в определени моменти (с наложен ограничен бюджет) биха били полезни. 1+1 са едноцветните и двустранни визитки. Те се използват ако искате да акцентиране на даден цвят. Подходящи за външна реклама с редуциран бюджет. И накрая 4+1 (често срещан модел) включващ пълноцветно лице и едноцветен гръб. При този вариант има възможност да се създаде задоволяващ дизайн, но разликата с 4+4 е неоправдано малката цена.

Размерът има значение! С този плашещ много хора израз, затвърждаваме статуквото за правилния размер. Цял свят използва различни по размер визитки. Така например Япония използват 91/54 милиметра, Китай залага на 90/54 милиметра, САЩ и Канада предпочитат 88.9/50.8 милиметра. Много европейски държави сред които Великобритания, Германия и Франция са избрали размер от 85/55 милиметра. В случая нас ни интересува България. Общоприето е в страната ни да се използват визитки с размер 9/5 сантиметра или 90/50 милиметра. Това е от съществена важност, защото в различните държави аксесоари като портмонета и визитници са проектирани специално да съберат определен размер визитни картички.


Размер и пълноцветност на визитка

Цена за дизайн на визитна картичка от A-Design Варна


A-Design Варна се ангажира с професионален дизайн, кратки срокове на изработка и конкурентна цена. Както споменахме опита ни се уповава на дългогодишни проучвания, усъвършенствания и дълго изследване на поведенческата рецептивна психология. Срокът за изработка на визитна картичка е два работни дни. С Вашия проект ще получите качествена предпечатна визуализация, висококачествен графичен дизайн и най-важното. Ще сте сигурни, че ще презентирате Вашата фирма по най-подходящия начин.


Еднолицева визитка

 • Индивидуален дизайн
 • Формат за предпечат
 • Висока резоюция
 • Интегриран QR код
 • Професионална снимка

29.99 лв.

40.00 лв.
A-Design Варна - Дизайн на визитка

Двулицева визитка

 • Индивидуален дизайн
 • Формат за предпечат
 • Висока резоюция
 • Интегриран QR код
 • Професионална снимка

49.99 лв.

60.00 лв.
Цена за дизайн на визитна картичка

Двулицева визитка

 • Индивидуален дизайн
 • Формат за предпечат
 • Висока резоюция
 • Интегриран QR код
 • Професионална снимка

59.99 лв.

80.00 лв.
Дизайн на визитна картичка