Дигитален офис
Zoom, Skype, Meets и др.
Мобилен телефон
+359877400807
Административен e-mail
[email protected]

Дизайн на флаер от A-Design Варна. Външна реклама на достъпна цена.Дизайн на флаер


Дизайн на флаер от A-Design Варна

Качественият дизайн на флаер е един от основните инструменти на външната реклама. Рекламни материали като брошури, каталози, визитки или табели изискват повече внимание и качествен дизайн. Ние от A-Design Варна налагаме и проектираме според тенденциите в сферата на графичен дизайн. В тези методики има заложени принципи за привличане на клиенти. Преди да предприемете раздаване на флаери има няколко важни елемента за които трябва да се помисли. Добрият графичен дизайнер знае, че успееха при изработка на флаери се дължи на доброто съчетание от информация за фирмата. В данните върху флаера трябва да има търговска марка, лого, адрес на фирмата, и информация за продукта или услугата, която се промотира. Ако флаерът засяга дадено събитие е важно да се рекламира мястото, датата и часът на събитието. Като всеки дизайн на флаер от A-Design Варна има заложени фундаменталните закони за привличане на клиенти. Нашите проекти са илюстративното доказателство за успеха на нашите дипляни.НЕ ТИ СЕ ЧЕТЕ? ВИЖ ЦЕНИТЕ ЗА ДИЗАЙН НА ФЛАЕР!

Пропусни текста и отиди направо при ценовите оферти. Избери вариантът, който най-добре ти приляга.Цена за дизайн на флаер от A-Design Варна

Цена за дизайн на флаер

Когато говорим за цена на флаери, трябва да съобразим няколко фактора. Каква цена ще инвестираме за дизайн на флаер? Какъв бюджет ще заложим за печат на флаери? И колко пари ще вложим в разпространение на тези флаери? Всичките въпроси са от съществена важност, но единствено цената за дизайн на флаер е тази цена, която в повечето случаи е еднократна. Тъй като ако разполагате с дизайн на флаер, можете просто да пуснете заявка към печатницата и те да се заемат с печат на флаери. Веднага щом печатът е готов, можете да се заемете с раздаване на флаери. Сумата, която трябва да платите към печатницата и рекламна агенция с екип от промоутъри е фиксирана и константна.

За сметка на това цената за изготвяне на флаер, който да представи фирмата Ви в повечето случаи е еднократен разход, който Ви носи дивиденти за продължително време. Когато говорим за цена за дизайн на флаер е важно да отбележим, че това е една инвестиция с дългосрочна цел и 100% възвращаемост. В този случай е добре да заложите на дизайнера, който работи по Вашия проект от начало или на такъв с голям опит и способност да се адаптира. Готовите шаблони от рекламните агенции са крайно нежелателно решение при избора на флаер. Дори и да Ви струва по-малко в началото, разочарованието в бъдещ период ще повод за допълнителна тежест в бюджета.

Три основни варианта

Цената за дизайн на флаер от A-Design Варна е изцяло съобразена с Вашите нужди и целта на Вашата рекламна кампания. Свободни сте да изберете между 3 основни ценови оферти, включващи различни методики и набор от визуални елементи. Най-ниската цена за дизайн на флаер от A-Design Варна се отнася за едностранен дизайн. Тези флаери са подходящи за еднократни рекламни кампании с ограничен бюджет (такива биха могли да бъдат реклама на събитие, конференции,  организирани мероприятия и други)

При избора на втория пакет освен двулицев флаер получавате и триизмерна визуализация. Така ще придобиете реална представа как Вашият рекламен материал ще изглежда в ръцете на Вашите клиенти. Двулицевият флаер е подходящ за разгласяване на дейността на фирмата и обобщено запознанство с услугите, които предлага. Листовката е подходяща за обобщено представяне на фирмата и за осъществяване на първата точка на контакт с Вашите потенциални клиенти.

Цената на третият вариант е съобразена с нуждите на предприемачи с конкретна цел да представят определена услуга или продукт по начин, по който клиента би бил най-склонен да се обвърже с покупка. В цена за изработка на флаер от вариант 3 се включва излагане на конкретни услуги или продукти и предложение за прилагане конкретна ценова  листа. Този вариант е най-успешния, ако се отнася до потенциални покупки, но трябва да бъде детайлно разгледан и съобразен със съответната таргет група. С този инструмент, Вие ще получите достойно представяне  на Вашите продукти и прилагане на тяхната стойност пред крайния потребител.

Варианти за дизайн на флаер от A-Design Варна
Срок за изработка на флаер

Срок за дизайн на флаер

Всички срокове в дейността на A-Design Варна са съобразени и предварително уговорени с конкретния клиент. Благодарение на богатия опит на A-Design Варна, след многобройни проекти сме успели да синтезираме цялостната информация  и адекватен срок за дизайн на флаер. Нужното време за изготвяне на един дизайн на флаер е 2 работни дни. В тези дни ние се ангажираме да изследваме и съобразим цветовата палитра и да изградим цялостен дизайн с включени различни визуални елементи.

Ако дизайнът включва продуктово представяне с необработени изображения и се налага допълниелна обработка на изображения, изрязване на изображения или продуктова фотография, този срок може да бъде удължен до 7 работни дни. Можете да прочетете повече информация за обработка на изображения и продуктова фотография в нашия раздел „Други услуги“.

Методика при дизайн на флаер

Предварителен брифинг

Правилната методика при дизайн на флаер е ключът към успешната визия. В процеса на графичен дизайн на всички рекламни материали (брошури, листовки, дипляни и др.) ние провеждаме кратък брифинг. В тази предварителна уговорка се коментира информацията засягаща целевата аудитория, целта на кампанията и техническите характеристики на флаерите. Външната реклама залага на стандартизирани варианти при избора си на вид флаер. Ние сме готови да съдействаме и да изкажем безпристрастното си мнение по въпроса с размера и типа на хартията, които биха били най-удачни за Вашия флаер. Предлагаме също дизайн на флаер в размери от А6 до А4 без разлика в цената. Ако искате все пак размер по-голям от А3 Ви приветстваме да разгледате страницата ни за дизайн на плакати. Що се отнася до плътността на хартията за флаери, съветваме нашите клиенти да използват хартия, която да не е много тънка и същевременно да не е дебела колкото визитка.

В процеса на работа

След обсъждането на техническите характеристики на флаера, засягаме и въпроса за цялостния дизайн на флаера. Излагаме основните цветови модели (ако не са зададени от Вас) и палитри, които смятаме да използваме в дизайна на Вашия флаер, същевременно отправяме рационални предложения и аргументи към тях. В зависимост от ценовия вариант, на който сте се спрели обсъждаме съдържанието, което ще бъде изобразено върху лице и гръб на листовката. Последно коментираме информацията, която трябва да фигурира на рекламната листовка и как да бъдат изобразени лого и име на фирмата.

Финални щрихи

Крайният резултат от нашата дейност ще дойде във формат за предпечат. Това означава, че ще бъде съобразен с цветова схема, кроп марка, отстъп и размер (резолюция) на флаера. Всички крайни изделия ще бъдат изпратени на e-mail до посочената в началния брифинг електронна поща. Към този e-mail ще бъдат прикрепени файловете за предпечат с разширение “.TIFF”, Работен файл с разширение “.PSD”, файл с визуализация във формат “.JPG”  и Обикновен файл изобразяващ дизайна с разширение “.PNG”.

етапи пи дизайн на флаер

Цена за дизайн на флаер от A-Design Варна


A-Design Варна се ангажира с професионален дизайн, кратки срокове на изработка и конкурентна цена. Както споменахме опита ни се уповава на дългогодишни проучвания, усъвършенствания и дълго изследване на поведенческата рецептивна психология. Срокът за изработка на флаер е два работни дни. С Вашия проект ще получите качествена предпечатна визуализация, висококачествен графичен дизайн и най-важното. Ще сте сигурни, че ще презентирате Вашата фирма по най-подходящия начин.

Опитът на A-Design Варна с графичен дизайн е широко приложим. Външната реклама (в това число, всички каталози, визитки, табели и билборди) винаги е била един изключително атрактивен начин да запознаем широката публика с дейността на нашите партньори. Външната реклама посредством флаери е изключително ефективен и елегантен начин да запознаете потенциалните си клиенти с Вашия бизнес. Предлаганият от нас дизайн на флаер с лекота привлича вниманието на публиката. Посредством съчетанието на всичките си визуални елементи (текстури, текст, снимки, акценти и други) успяваме да предизвикаме въздействие, което би накарало таргет групата Ви да склони към сделка.


Еднолицев флаер

 • Индивидуален дизайн
 • Формат за предпечат
 • Висока резоюция
 • Визуализация
 • Интегриран QR код
 • Продукти / Ценова листа

80 лв./с вкл. ддс


Двулицев информационен флаер

 • Индивидуален дизайн
 • Формат за предпечат
 • Висока резоюция
 • Визуализация
 • Интегриран QR код
 • Продукти / Ценова листа

110 лв./с вкл. ддс


Двулицев продуктов флаер

 • Индивидуален дизайн
 • Формат за предпечат
 • Висока резоюция
 • Визуализация
 • Интегриран QR код
 • Продукти / Ценова листа

150 лв./с вкл. ддс