Дигитален офис
Zoom, Skype, Meets и др.
Мобилен телефон
+359877400807
Административен e-mail
[email protected]

Услуги за графичен дизайн


Изработка на лого

Професионален дизайн от опитни и квалифицирани дизайнери с винаги отличен резултати.

виж още

Дизайн на визитка

Винаги правилният начин да представите бизнеса си пред Вашите партньори.

виж още

Дизайн на флаер

Най-разпространеният инструмент за външна реклама, Изпитан метод за достигане на по-голяма група от потенциални клиенти.

виж още

Продуктова фотография

Качествено заснемане и обработка за най-добрата презентация на продукта за вашия онлайн магазин или меню за ресторанта.

виж още

Дизайн на брошури и каталози

Изпитан, подреден и утвърден метод, за презентация на вашите продукти или услуги в един общ формат.

виж още

Изработка на брандбук

Наложете правила за бизнеса Ви и създайте стандартите, по които той да бъде представян.

виж още

Графичен дизайн от A-Design

Графичният дизайн е неразделна част от изграждането на фирмената идентичност. То покрива много голяма част от нея и спомага да се предаде правилно посланието за мисиите и целите на фирмата. Използва се от самото начало при започване на изграждането на идентичността с дизайн на лого, така и през останалите процеси за дизайн на визитки и дизайн на флаер или други печатни материали. Графичен дизайн се използва дори и при изработка на уеб сайт, където трябва да се изготвят банери или да се коригират цветово изображения, така че да отговарят на фирмената идентичност.

Ние от A-Design предлагаме пълната гама от услуги в сферата на графичния дизайн и разполагаме с богат опит с проекти в страната и чужбина. Владеем безкомпромисно най-разпространените графични софтуери като Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Lightroom, Corel Draw и други. Използваме утвърдени инструменти за подбор на цветове и цветови комбинации като Palleton и други. Така успяваме да съчетаем професионализма и опитът на дизайнерите с утвърдени практики и модерни трендове. Екипът ни е акредитиран и има нужната квалификация, образование и сертификати, за да се справя с всяко предизвикателство.