Дигитален офис
Zoom, Skype, Meets и др.
Мобилен телефон
+359877400807
Административен e-mail
[email protected]

Всички инструменти за графичен дизайн нужни на бизнеса.УСЛУГИ ЗА ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН ВАРНАИЗРАБОТКА НА ЛОГО

Професионален дизайн на лого. Изключително индивидуален дизайн съобразен с трендовете на модерния дизайн.

Виж още


ДИЗАЙН НА ВИЗИТКА

Изготвяне на професионални визитки. Разнообразни модели, модерен дизайн и правилно структурирана информация.

Виж още


ДИЗАЙН НА ФЛАЕР

Най-разпространения инструмент за външна реклама, Изпитан метод за достигане на по-голяма група от оптенциални клиенти.

Виж още


ДИЗАЙН НА БРОШУРИ И КАТАЛОЗИ

Презентирайте бизнеса си в добре подреден и модерно изглеждащ формат, продружен със снимков материал и авторски текстове.

Виж още
Графичен дизайн от A-Design Варна 

Модерният графичен дизайн е заложен в ДНК-то на A-Design Варна. Успешният дизайн се крепи на адаптивността на графичния дизайнер. При A-Design Варна всеки визуален елемент е внимателно премислен и съобразен с тенденциите на пазара. Независимо дали правим Вашето фирмено лого или изработваме рекламни материали за Вашата външна реклама, ние сме наясно с търсенето на пазара. Това ни позволява да създаваме уникални дизайни, които да направят Вашия бизнес разпознаваем във всеки град. За успешно представяне на Вашите продукти или услуги предлагаме дизайн на печатни рекламни продукти. Така посредством една брошура, един флаер или дори визитка, Вие ще презентирате по максимално добър начин вашия бизнес. Независимо дали външната реклама е предназначена за партньор или краен клиент, успехът е в умело презентираният бизнес.

Добрият графичен дизайн е в основата на успешния корпоративен брандинг. A-Design Варна разполага с успешни инструменти за външна реклама и освен представяне на Вашият бизнес от местни билборди, плакати и дипляни, боравим умело и с друг основен компонент на фирменото развитие. Дигиталният маркетинг е другият основен аспект на корпоративният брандинг и е незименна част от всеки графичен дизайн.

За да осигурим успеха на нашите партньори ние от A-Design Варна използваме мощни софтуерни инструменти като Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Corel Draw и други. Наред с инструментариума следваме основни тенденции в света на графичните дизайнери в специализирани форуми и теми. Използваме утвърдени инструменти за подбор на цветове и цветови комбинации като Palleton и други. Така успяваме да съчетаем професионализма и опитът на дизайнера с утвърдени практики и модерни трендове. Това най-малко е гаранция за сигурен успех.