Дигитален офис
Zoom, Skype, Meets и др.
Мобилен телефон
+359877400807
Административен e-mail
[email protected]

Реклама в Google

Google е много мощен инструмент що се отнася до рекламиране в интернет пространството. Наред с Facebook рекламата, много бизнеси пренебрегват подхода за реклама в Google. Рекламната им платформа има много неща, които може да предложи. Това включва  реклама в мрежата на търсене, дийсплейни реклами, адаптивни реклами, реклами в Youtube, ремаркетинг и много други похвати. 

Google Ads предлага много по-насочено таргетиране в сравнение с Facebook Ads. Да, вярно е, че във Facebook може да насочим рекламата към група хора с определени интереси и в определена възрастова категория. За наше щастие в Google можем да направим това и същевременно да хванем потребителите в момента, в който те търсят продукт или услуга, които вие предлагате. На това се дължи по-добрата възвръщаемост от рекламите в тази платформа. И хубавото не свършва до тук! Благодарения на методологията им “Плащане за клик” (PPC – Pay Per Click), сумата която инвестирате в реклама е само за хора, които са кликнали върху нея.

Реклама в Google

Информацията, която ще откриете за нашата услуга „Реклама в Google“…


Каква реклама в google предлагаме?

Видове реклами в Google Ads

Нашият екип е специализиран във всички направления на Google Ads. Затова можем да Ви предложим всичко, което предлага и самата платформа:

 • Реклама в мрежата на търсене (SERP)
 • Реклама в дисплейната мрежа (банери и адаптивни реклами)
 • Реклама в мрежата на Youtube
 • Реклама в партньорската мрежа на Google
 • Ремаркетинг кампании
 • Други реклами

Ако не знаете коя реклама в гугъл е подходяща за вас, може да се свържете с нас, за да отговорим на всичките ви маркетинг въпроси.

Колко струва реклама в Google?

Воденето на рекламна кампания от наша страна зависи от месечния бюджет, с който разполагате, периодът на рекламиране през нас и броят и организацията на рекламните групи. Ако сте наясно с всички тези фактори, много лесно можем да Ви дадем ценова оферта. Трябва просто да се свържете с нас, а ние ще Ви изпратим по възможно най-бързият начин цени и условия при нас. 

Ако не сте наясно с въпросните ценообразуващи фактори, може да се свържете с нас и да ни обясните повече за Вашия бизнес. На база нашият опит, можем да ви дадем примерни параметри на една кампания и да изчислим, колко би струвала тя. 

Услугата ни за водене на реклама в гугъл се основава най-често на месечна база като предлагаме допълнителна отстъпка при договорно обвързване за по-дълъг период на реклама. За стартиращи компании предлагаме и почасова работа, която се базира на нужното време да се създаде кампания и да се пусне в действие.

Реклама в Google

450 лв./месечно

 • Работа през платформата Google
 • Зареждане на рекламни сетове
 • Таргетиране на аудиторията
 • Бюджетиране на рекламите
 • Ежедневен мониторинг
 • Месечен анализ

Колко време траят обичайните google реклами?

Времетраене на кампания в Google

Времето за което една кампания е активна се определя от вас. Ако решите може да пуснете реклама само за началото на месеца. Ако искате може да пуснете реклама единствено за периода на Black Friday (примерно). Най-честата и ефективна форма на рекламиране е постоянната и регулярна реклама. Това е така, защото в рекламния ви акаунт се натрупва богата база данни с всички потребители и начина по който те са реагирали на вашата реклама в google. Това спомага за по-добро и ефективно насочване на аудиторията и съответно по-висока печалба.

Как протича една гугъл реклама?

Кратка кампания с минимален бюджет в Google Ads

Подготовка на акаунта за гугъл реклама (само веднъж)

Рекламната кампания в Google протича през вашия акаунт в Google Ads. Ако нямате такъв, ние можем да ви съдействаме за създаването му. Хубаво е предварително да имате профил в gmail и базови познания с компютрите. 

След като имате профил в платформата на Google Ads, трябва да добавите платежно средство, чрез което ще се плащат рекламните кампании. Най-често това е обикновена дебитна или кредитна карта със заредени средства по Ваша преценка в нея.

Дефиниране на бюджет и цели на кампанията

Предварително обсъждаме целите и бюджета на кампанията. Това включва въпроси като каква ще бъде основната цел на кампанията, например “Продажби в онлайн магазин”, с какъв бюджет ще разполага кампанията, например 800 лв. за цялата кампания. Определя се какво ще бъде времетраенето ѝ, например от началото до края на месеца.

Зареждане на рекламните материали

Въвеждаме рекламните групи с ключови думи, предварително изготвените банери (при дисплейна реклама), криейтивите при адаптивната реклама или видео клипът за реклама в Youtube. Задаваме всички компоненти по рекламната кампания, в това число таргет групи, бюджет, времетраене и др. Качваме всички необходими криейтиви, за да създадем рекламните сетове. 

Мониторинг и отчитане на кампанията

Започваме да следим целия процес и да напасваме рекламната кампания с оптимално постигнатите резултати, за да повишим ефективността на всяка гугъл реклама. В края на рекламната кампания изваждаме статистически данни за целия период на реклама, в които се включват брой на импресиите (колко пъти се е показала), кликовете върху нея, изразходван бюджет, демографски данни и др.

Фактуриране

След като приключи рекламната кампания, извършваме плащане през платежното средство и генерираме фактура за разхода. Изпращаме тази фактура към Вас или към посочен от вас имейл (например имейл на счетоводна кантора) 

Важно: Ако фирмата Ви не е регистрирана по ДДС, има условия, които трябва да се изпълнят и предварително трябва да се обсъди цялата платежна стратегия.

Защо да изберете нас?

Нашият екип се състои от професионалисти по дигитален маркетинг и корпоративен брандинг. Ние не просто знаем как най-добре да направим Вашите google реклами успешни, а можем да го направим като следваме всички правила наложени от бранда Ви. Това спомага за по-ефективното маркетиране и ръст в популярността на вашата марка. Това в дългосрочен план носи повече дивиденти в бъдеще. В допълнение екипът ни е напълно квалифициран за работа с платформата на Google Ads и притежава всички необходими сертификати, за управление и оптимизация на рекламния процес.

Сертификат за завършен курс Search Ads
Сертификат за завършен курс Display Ads

Често задавани въпроси:

Предлагаме всички видове реклами в Google. От такива в мрежата на търсене, през дисплейни реклами и до популяризиране в мрежата на Youtube.

Стойността на рекламата в Google се определя на база бюджетът, с който разполагате, броя на рекламните групи и периода за който ще се рекламира. Ако имате тази информация пишете ни ТУК, а ние ще се свържем с вас възможно най-бързо.

 • Изпращате запитване
 • Връщаме оферта
 • Уточняваме детайлите по кампанията
 • Започваме работа

ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЕ В ИЗБОРА СИ?

Свържете се с нас! Ние ще Ви ориентираме за подходящия за Вас продукт.