Дигитален офис
Zoom, Skype, Meets и др.
Мобилен телефон
+359877400807
Административен e-mail
[email protected]

Facebook реклама

Facebook реклама е похват в дигиталния маркетинг, който множество бизнеси решават да използват с цел, добра възвращаемост на инвестициите. Рекламата в платформата е един от основните похвати да повишите Вашето онлайн присъствени наред с Реклама в Google. Двете стратегии са взаимно допълващи се и могат да Ви допринесат в различни аспекти. Фейсбук рекламата се характеризира с огромен обем от потенциални клиенти в лицето на всички потребители на социалната мрежа. На практика посредством Facebook и Instagram, може да достигнете до почти всеки човек, който разполага с профил и устройство. Същевременно ако решите, може да насочите рекламата си към хора с определени интереси, демографски признаци или да ги таргетирате спрямо скорошни събития в живота им. Възможностите на рекламната мрежа са безгранични, стига да имате насреща компетентен и талантлив партньор.

Facebook реклама

Информацията, която ще откриете за нашата услуга „Facebook реклама„…


Каква е цената за Facebook реклама?

Цената на фейсбук рекламата се дели в две направления. Първо е бюджетът, който решите да инвестирате за реклама във фейсбук. Второто е цената за мениджмънт на вашите рекламни кампании. Мениджмънта на кампанията зависи от няколко фактора.

 • Дали имате вече изграден и настроен Facebook Business Manager профил
 • Какъв месечен бюджет смятате да изхарчвате към Facebook
 • Колко рекламни сета планирате да направите
 • Дали ще искате изработка на рекламни банери

Преди да започнете с рекламирането във фейсбук, трябва добре да обмислите всеки един от тези аспекти. Разбира се, нашият екип е готов да Ви съдейства с препоръки и насоки, ако решите да работите с нас.

Facebook реклама

450 лв./месечно

 • Зареждане на рекламни сетове
 • Таргетиране на аудиторията
 • Бюджетиране на рекламите
 • Ежедневен мониторинг
 • Месечен анализ
 • Рекламен бюджет до 2500 лв.

Какво е нужно за фейсбук реклама?

На първо място трябва да имате профил във Facebook Business Manager, след това този профил трябва да бъде настроен спрямо целите на Вашата рекламна кампания. Трябва да решите дали ще изисквате фактура от платформата на Facebook. Това е често пренебрегван факт, но е важно да знаете, че Facebook е ирландска компания, а за да работите с чуждестранни фирми е нужна регистрация по ДДС. Ако нямате регистрация по ДДС, фактурирането е много сложно и трябва да обсъдите този казус с Вашето счетоводство. 

В практиката често фирми избират да създадат отделна банкова карта за плащанията във Facebook, за да могат по-лесно да контролират потока от средства в нея. За тази цел е нужно да прецените дали се нуждаете от нова банкова сметка, която да използвате за рекламите си.

Кой бюджет е добър за реклама във фейсбук?

Това е златен въпрос, който в никакъв случай няма точен отговор. Дигиталният маркетинг е субективно понятие, което се основава на няколко основни принципа, но стойностите никога не могат да бъдат гарантирани. Има много фактори като сферата на дейност, в която оперирате, продуктът или услугата, които предлагате. Всички те могат да повлияят пряко на представянето на вашата facebook реклама. Въпреки това дългогодишният ни опит ни е помогнал да дефинираме няколко бюджета, които се квалифицират като, подходящи или неподходящи.

Бюджет до 200 лв.

Счита се за неподходящ и нерентабилен. Този бюджет най-често няма очакваните резултати и повечето клиенти остават разочаровани от представянето на рекламите им.

Бюджет от 200 до 500 лв.

Препоръчителният минимум при фейсбук реклама. Той ви позволява да се появите във фийда на много по-широка аудитория, която е по-склонна да взаимодейства с вашето съдържание. Този бюджет е много подходящ за регуларна и редовна поддръжка на присъствието на бизнеса ви в интернет.

Бюджет от 500 до 2500 лв.

Счита се за доказано добър рекламен бюджет, при който се постигат добри резултати и достигате до изключително широка аудитория. Този бюджет е много подходящ за фирми, които тепърва започват да събират аудитория в социалните мрежи или такива, които имат актуални фирмени отстъпки и искат да ги представят пред широката публика.

Бюджет над 2500 лв

Много печеливш и със сериозна възвръщаемост на инвестицията. Този бюджет е най-подходящ за големи онлайн магазини, които имат голям обем от продукти и използват динамичен ремаркетинг или за такива, които предлагат специализирани услуги в печеливша бизнес сфера.

Включва ли се Instagram рекламата към рекламата във Facebook?

Рекламата в Instagram е на практика реклама през платформата на Facebook. В тази връзка рекламирането едновременно в двете платформи не се заплаща допълнително. Това е въпрос на бърза настройка в рекламната кампания и може да ограничите или да разрешите показването на рекламите ви едновременно в двете платформи.

Ако същевременно решите, че искате да рекламирате единствено в мрежата на Instagram, то нещата са аналогични като рекламата във Facebook и таксуването ще бъде същото като за воденето на рекламна кампания за Фейсбук.

Какво прави нашата реклама успешна?

 • На първо място използваме вашия БРАНД, за да рекламираме онлайн. Спазваме всички закономерности при представянето на бранда ви, така че това да не е просто реклама за някоя промоция или генериране на повече лайкове, а методика за развитието на бранда ви с дългосрочни дивиденти.
 • Имаме богат опит в управлението на facebook реклама с големи и малки бюджети, както и с широка и стеснена рекламна аудитория.
 • Знаем как да следим и оптимизираме рекламния процес, така че той да носи възможно най-много печалба за бизнеса. 
 • Предлагаме криейтиви с професионален дизайн и копирайтърски текстове, които гарантират високия CTR на вашата кампания. 
 • Запознати сме с политиките за реклама във facebook и можем да ви гарантираме, че рекламният ви акаунт няма да бъде блокиран, заради нарушаването им. 
 • Екипът ни разполага с нужните сертификати за създаването и мениджмънта на успешни рекламни кампании
Сертификат на Христо Момчилов от Facebook

Често задавани въпроси:

Предлагаме всички видове реклами в Facebook реклами. Работим с разнообразни по обем бюджети и дефинирани таргет групи по желание на клиента. Изработваме специални рекламни банери и се позоваваме на професионализма и опита за всичките ни криейтиви.

Facebook рекламата се дели на две части.

 1. Бюджетът ви за реклама
 2. Таксата за мениджмънт на рекламата

И двете части се обсъждат спрямо целите на вашата кампания.

 • Изпращате запитване
 • Връщаме оферта
 • Уточняваме детайлите по кампанията
 • Започваме работа

ИЗПИТВАТЕ ЗАТРУДНЕНИЕ В ИЗБОРА СИ?

Свържете се с нас! Ние ще Ви ориентираме за подходящия за Вас продукт.