Дигитален офис
Zoom, Skype, Meets и др.
Мобилен телефон
+359877400807
Административен e-mail
[email protected]

Относно A-Design

Ние от A-Design се занимаваме професионално с изграждане на фирмена идентичност и корпоративен брандинг от 2014-та година. Целият проект започна с любовта към дизайна, а към настоящия момент се фокусираме върху всеки един етап от визията на една фирма. Предлагаме богата гама от услуги в сферата на дигиталния маркетинг, графичен дизайн и уеб дизайн. Имаме зад гърба си богато портфолио с множество проекти във всички направления на корпоративния брандинг. Екипът ни е богато квалифициран и акредитиран за всички дейности свързани със специалността ни и това го доказват множеството сертификати, с които разполагаме и академичните ни удостоверения по специалността. Владеем до перфектност всички инструменти свързани с дизайн и съдържание.

Дистанционна работа и дигитален офис

Екипът ни оперира дистанционно и поради тази причина не се нуждаем от офис пространство. За щастие модерните технологии позволяват да ръководим нашите проекти от всяко кътче на света и го правим професионално с модерна медийна техника, която гарантира винаги високо качество на конферентни разговори и презентации. Може да ни намерите на всички комуникационни платформи, в това число Viber, WhatsApp, Skype, Zoom, Slack, Google Meets, Microsoft Teams, Discord или във всички популярни социални мрежи. Комуникацията с нас винаги е лесна, а обратната връзка – мигновенна.


Христо Момчилов

Христо Момчилов

CEO

През 2011 основах първата си фирма. Тогава се сблъсках с корпоративния свят и осъзнах, че едно от най-важните качества на един бизнес е той да знае как да продава продукта си. Научих по трудния начин, че това дори е по-важно от самия продукт или услуга, които се предлагат. Започнах да навлизам в света на фирмената идентичност, дизайна, рекламите и маркетинга. Това се превърна от мое задължение в най-големият ми интерес към нещо. От този момент нататък посветих моята кариера именно на корпоративния брандинг. Започнах с малки проекти за графичен дизайн докато не реших да основа проекта A-Design.

Така през 2014 това започна като една скромна интернет страница, където публикувах всички услуги в сферата на графичния дизайн, които предлагам. За няколко години проектът се разрасна и в момента работим няколко човека от различни точки на страната. Смятам, че това е едва стартът на нашето начинание и не спираме да работим упорито, да усъвършенстваме нашите знания и да печелим нови партньори по пътя на нагоре.

Христо Момчилов CEO
Сертификат на Христо Момчилов от Facebook
Сертификат на Христо Момчилов от HubSpot
Сертификат на Христо Момчилов от SemRush
Сертификат на Христо Момчилов от SemRush
Сертификат за Дигитален маркетинг на Христо Момчилов
Сертификат от Google на Христо Момчилов
Сертификат за завършен курс Display Ads
Сертификат на Христо Момчилов от 411 Marketing
Сертификат за завършен курс Search Ads
Сертификат на Христо Момчилов от Alison
Сертификат на Христо Момчилов от Udemy
Сертификат на Христо Момчилов от Analytics Academy