Дигитален офис
Zoom, Skype, Meets и др.
Мобилен телефон
+359877400807
Административен e-mail
[email protected]

A-Design – Професионално изграждане на фирмена идентичност.За A-Deisgn


A-Design Варна – Качествен корпоративен брандинг от „А“ до „Я“

A-Design Варна – Професионален графичен дизайн, Уеб дизайн, Дигитален маркетинг и Корпоративен брандинг. В услугите на A-Design Варна ще откриете всички услуги включени в дигиталния маркетинг. Такива са SEO оптимизация, e-mail маркетинг, Local Search, онлайн реклама и реклама в социалните мрежи. Наред с дигиталния маркетинг можем да предложим и дизайн на уеб сайт. Типовете сайтовете, които  изготвяме са сайт визитка, корпоративен уеб сайт и онлайн магазин. Ако не разполагате с визия по която да водите корпоративната Ви визия можем да Ви предложим нашите услуги за графичен дизайн. A-Design предлага богат набор от инструменти за печатна реклама и изграждане на корпоративна идентичност. В инструментариума ни влизат Дизайн на лого, Дизайн на визитки, Дизайн на флаер, Дизайн на каталози и брошури и други.

Екипът на A-Design Варна се състои от опитни специалисти, изградили своята репутация с множество проекти. Обещанието, което можем да дадем на нашите клиенти е за креативни дизайни и за високо качество на изработка. Независимо дали се отнася до нашият графичен или уеб дизайн. Ефективност при рекламните онлайн кампании и ясни резултати и положителна статистика. Специалистите на A-Design са усъвършенствани в работата с професионални инструменти в областта на графичния дизайн. Такива например са Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Corel Draw и други.

Експертите по дигитален маркетинг на A-Design са готови да изнесат бизнеса Ви на високо ниво в онлайн пространството и социалните мрежи. Благодарение на опита ни можем да гарантираме висок ръст в онлайн последователите на фирмата Ви. По-висока лоялност към бранда Ви. И на края но не на последно място, отлично и професионално представяне в социалните мрежи като Facebook, Instagram, Twitter, Google+ или LinkedIn. Инструментариума на онлайн рекламата на A-Design включва атрактивни и продаващи уеб банери

A-Design - фирмен брандинг във Варна

За разработката на фирмен брандинг, A-Design залага на модерна и качествена визия. Доброто представяне е ключово на пазара и по-голямата популярност е предпоставка за успешен бизнес. Успешната фирма освен красиво лого, атрактивен флаер и хубави продуктови каталози трябва да има и адекватен дигитален подход. Външната реклама е само част от добрата PR кампания. Дизайн на красив билборд или запомнящи се визитки са само част от насочването на фирмените финанси.

Онлайн присъствието е другият основен аспект на който наблягаме. Успешните маркетолози са на мнение, че всяка компания трябва да залага част от своя бюджет за онлайн реклама. За да придобие известност, една марка трябва да има ясно изразена мисия и да следва стриктно своята маркетинг стратегия. Добрия изглед на фирмения уеб сайт е предпоставка за добра връзка с клиента и привличане на потенциални партньори.

Така, мотото на A-Design е, че просперитетът е много повече от една добра идея!

Корпоративен брандинг Варна

Христо Момчилов

Христо Момчилов

Мениджър Проекти

ЗА ПРОЕКТА ``A-DESIGN``

A-Design е проект, който приемаме присърце. За да сте по-наясно с метода на работата ни, ще Ви обясним принципа по който работим. Преди 7 години аз и няколко познати започнахме проект, който разработихме изключително бързо. Идеята беше да създадем платформа, която може да обслужва ефективно клиенти, като разпределя работата по един проект към съответните специалисти.

Нашият екип е пръснат навсякъде, но управляваме проектите от град Варна. Липсата на конкретна локализация ни прави, изключително гъвкави, експедитивни и самоусъвършенстващи се. Ключовото при нашия екип е, че всеки прави това от което разбира. Уеб дизайнера изготвя сайтовете и банерите по тях. SEO оптимизатора е ангажиран с копирайт и писане на класиращи се статии в google. Маркетинговият специалист се заема със стратегиите, анализите и плановете в процеса на разработка. Графичния дизайнер е зает с изготвянето на лога и цялата външна реклама.

Поемаме отговорността всеки проект да протича гладко, координирано и безпроблемно.


Сертификат за Дигитален маркетинг на Христо Момчилов
Сертификат от Google на Христо Момчилов